Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
Heren | Dames | Kinderen
Maat
Kleur
beschermingsklasse
12 Artikelen
andere Filters
Populariteit
12 Artikelen

WERKKLOMPEN / -SLIPPERS
EN ISO 20345 / EN ISO 20347


• Energie-absorberende vermogen in de hiel (E)

• Antislip
• Antistatische eigenschappen (A)

ideaal voor gebruik binnen

Optimale antislip en
perfecte demping

Werkklompen en Werkslippers van engelbert strauss

Werkklompen en Werkslippers

Veiligheidsklassen

Werkklompen en werkslippers zijn in de medische sector en in de horeca vaak de eerste keuze. Een comfortabel voetbed en optimale ventilatie zijn de belangrijkste argumenten voor werkslippers als werkschoenen. Maar juist voor het gebruik van deze schoenen is het belangrijk vooraf na te gaan welk model geschikt is voor de betreffende werkomgeving.

engelbert strauss werkklompen zijn ademend

Veiligheid en gezondheid


Risicobeoordeling is een centraal element voor de werkveiligheid in bedrijven. Mogelijke gevaren, bijv. in de keuken, kunnen vallende voorwerpen, gevaar voor uitglijden, maar ook de belasting van de gewrichten zijn. Het bepalen en beoordelen hiervan is de eerste stap bij de keuze van de juiste werkschoen. Doorslaggevend is de keuze van de juiste beschermingsklasse ( beroepsschoen of veiligheidsschoen).

Werkklompen OB conform EN ISO 20347


Antislip, demping en stabiliteit - daarop worden beroepsschoen conform EN ISO 20347 uitgebreid getest. In de laagste beschermingsklasse OB is een open hiel mogelijk. Zo blijven de voeten zelfs op warme dagen of bij veel heen en weer rennen altijd goed geventileerd. Basiseis is de antislip-eigenschap van de zool conform SRA, SRB of SRC.

comfortabele en lichtgewicht muiltjes

Werkklompen en werkslippers, getest volgens EN ISO 20347 OB, zijn bij engelbert strauss in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij de kleur speelt het gebruik een belangrijke rol. In de keuken en de medische praktijk overheersen nog altijd zwarte
en witte schoenen .

OP Werkklompen Gacrux

Geschikt voor de keuken volgens BGR 111


Keukenschoenen en alle werkschoenen voor de horeca moeten een maximum aan comfort en hygiëne bieden. Lang staan en lopen, lange afstanden: het bovenmateriaal, de zool en het voetbed moeten precies voor deze eisen zijn ontworpen. De Slipper Weimar is een uitstekend voorbeeld van een perfecte keukenschoen. Het bovenmateriaal van echt leer is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat bij het werken in restaurants, kantines, bars, café's en grootkeukens een absolute vereiste is. Door de inklapbare hielriem kan bovendien de maat individueel worden aangepast. De zool is zelfreinigend en antislip conform SRC. De werk-clog Weimar is brandstofbestendig, antistatisch en bestand tegen dierlijke vetten en tegen logen, wat hem voor de meest uiteenlopende takken van de horeca interessant maakt. Wit en zwart zijn ook bij deze werkschoenen de bestsellers. Daarnaast is de clog ook met kleurige accenten in aubergine, petrol of azuurblauw verkrijgbaar.

Wanneer de beroepsvereniging een veiligheidsschoen voor de keuken voorschrijft, dan is de ABEBA veiligheidsschoen Rhodos in wit en zwart een goede keuze. Uitgerust met een stalen neus en geschikt voor keukens volgens BGR 111 heeft engelbert strauss met deze werkschoen een echte allrounder voor het beroep beschikbaar. Een veiligheidsclog voor dames en heren, verkrijgbaar van maat 36 t/m 46.

Witte werkschoenen voor de medische en verzorgende sector


Kleding en schoenen in de verpleging, de medische praktijk en in ziekenhuizen zijn wit. Witte werkslippers zijn vooral in het dagelijkse ziekenhuisleven een vertrouwd gezicht. Het recept voor het succes van de blijvend populaire clog schuilt duidelijk in het comfort. Ziekenbroeders, verpleegkundigen en artsen staan vaak en vooral lange tijd op de benen. De belasting voor de voeten is hoog. Wie in de gezondheidszorg werkt, heeft beroepsschoen nodig, die vooral een buitengewoon goed voetbed hebben. De schoen moet licht zijn, zodat de gewrichten ook bij langdurig dragen niet extra worden belast. De slipper Naxos is een echte werkschoen, speciaal voor ziekenhuis en artsenpraktijk. De clog van echt leer heeft een speciale behandeling gehad en is daardoor geur- en bacteriënremmend. Voor een betere en veiligere hygiëne, duurzame antimicrobiële bescherming en een langere levensduur door materiaalbescherming.

Tip: de witte allround-sokken Classic light, verkrijgbaar in de lengten high, mid en low, zijn de perfecte aanvulling op alle witte werkschoenen. Ze bieden klimaatcomfort en stabiliseren door de ringbandage bij de enkel en de voorvoet. Het pluspunt voor gebruik in veiligheidsschoenen is de wattering bij tenen en hielen.

Meer
Minder

Engelbert Strauss B.V.

Tel
070 - 26 26 260
Fax
070 - 26 26 261
Alle prijzen excl. BTW