Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

Afkortingen AAcryl


Licht, zeer luchtig, zacht en warm, licht- en weerbestendig, vervilt niet, krimpt niet, motecht, heldere kleuren, gemakkelijk te verzorgen, snel drogend. De PAN-spinvezel lijkt wegens zijn permanente kroezing zeer veel op de wol, maar de scheur- en slijtvastheid van de wol wordt aanzienlijk overtroffen. Hij heeft een goed herstellend vermogen en een uitstekende warmte-isolatie. De zachte soepelheid verleent de stoffen bijzondere elegantie. Door de geringe vochtabsorptie relatief weinig vervuiling.

Amicor


Amicor met de langdurige, "vast ingebouwde" werking vermindert de geurvorming (door antibacteriële werking), verhoogt het draagcomfort en zorgt de klok rond voor frisheid in een verscheidenheid aan toepassingen.

Antipilling-uitvoering


De antipilling-uitvoering bij kledingstukken voorkomt pilling in het textiel. Pilling ontstaat door wrijving van het stof-oppervlak, waar altijd enkele wolhaartjes uitsteken, die vervolgens met elkaar verknoopt raken en vervilten.

AQL-waarde


Acceptable Quality Level = methode voor kwaliteitsbepaling. Bij medische wegwerphandschoenen legt de Europese norm EN 455 als Kwaliteitscriterium een dichtheidswaarde van 1,5 vast.


Engelbert Strauss B.V.

Tel
070 - 26 26 260
Fax
070 - 26 26 261
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 181,50.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van € 150,00.