Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
Heren | Dames | Kinderen
Maat
Kleur
Veiligheids­niveau
53 Artikelen
andere Filters
Populariteit
53 Artikelen

VEILIGHEIDSSCHOENEN S3


zijn cf. EN ISO 20345 getest en voldoen aan volgende criteria:

• Antislip (SRA/SRB/SRC)
• Gesloten hiel
• Energie-absorberende vermogen in de hiel (E)

• Veiligheidsneus
• Brandstofbestendigheid van de zolen (FO)
• Antistatische eigenschappen (A)
• Ondoordringbare zool (P)
• Profielzool

ideaal voor zware werkzaamheden
buiten en binnen

Veilige voetbescherming en
perfect waterdicht

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsklassen

Veel meer veiligheid gaat niet: veiligheidsschoenen S3


Op de bouwplaats is een kort moment van onachtzaamheid voldoende en een ruit valt in duizend stukken uiteen op de grond. Daarbij bedreigt niet alleen een zwaar gewicht van bovenaf de voeten, maar ook elke stap moet zorgvuldig worden genomen. Wanneer gevaren van boven- en onderaf dreigen, kan men het best S3 veiligheidsschoenen dragen.

Deze schoenen bieden alle bescherming van werkschoenen uit de lagere veiligheidsklassen en hebben ook een ondoordringbare zool. S3 veiligheidsschoenen bieden de ultieme allround-bescherming: conform EN ISO 20345 hebben ze een gesloten hiel, energie-absorberend vermogen in de hielzone (E), een veiligheidsneus, een antislipzool conform SRA/SRB/SRC, ze zijn waterdicht, brandstofbestendig en de loopzool is antistatisch en geprofileerd.

Kortom: veel meer veiligheid gaat niet.

S3 Veiligheidsschoenen in alle kleuren en vormen
S3 veiligheid in alle kleuren en vormen

Dankzij hoogwaardige en robuuste leer- en textieloppervlakken wordt de voet rondom tot aan de enkel beschermd. Bovendien zijn ze extreem resistent en aangenaam onderhoudsvriendelijk. Maar of het nu gaat om sportieve of klassieke veiligheidsschoenen, saai het wordt nooit. Daarvoor zorgt niet in de laatste plaats de enorme keuze aan kleuren, die veel verder gaat dan conventioneel zwart. Bent u op zoek naar S3 veterlaarzen in „gentiaanblauw“ of halfhoge schoenen in „walnoot/tarwe“? Geen probleem!

S3 veiligheidsschoenen zijn thuis op de bouwplaats


Waterdichte veiligheidsschoenen met engelbert strauss dryplexx

Altijd wanneer het er heftig aan toe gaat worden veiligheidsschoenen S3 gebruikt. En juist op de bouwplaats liggen overal gevaren op de loer: rondslingerende spijkers, uitstekende pilaren, vallende bouwmaterialen of een zwaar apparaat. Een robuuste veiligheidsschoen conform DIN EN ISO 20345 is hier net zo onontbeerlijk als een veiligheidshelm, want altijd geldt: „Safety First“!

Omdat het er hier heet aan toe gaat, is ook transpiratie een belangrijk thema. Een groot deel van onze S3 veiligheidsschoenen zijn met het dryplexx®-membraan uitgerust. Dit beschermt niet alleen tegen vocht van buitenaf, maar maakt de schoenen ook bijzonder ademend. Dat zorgt de hele dag voor een aangenaam draagcomfort en door-en-door droge voeten.

Bij jobs, die bescherming tegen elektrostatische lading vereisen, moet u er ook altijd op letten, dat uw schoenen met ESD zijn uitgerust.

Veilig de kou trotseren


Vooral buiten excelleren veiligheidsschoenen S3. Hier laat de geprofileerde zool zijn sterke punten zien. Of het nu gaat om fijn grind, gladde bosgronden of beijzelde wegen – de schoenen zorgen altijd voor maximale grip. En wie werkschoenen voor de winter nodig heeft, zit hiermee altijd goed. Door de robuuste constructie zijn S3 veiligheidsschoenen sowieso al warmer. Maar wanneer het hard gaat vriezen, helpen met name S3-schoenen met extra CI-koude-isolatie, bijv. het model Canopus van engelbert strauss.

S3 Veiligheidsschoenen van engelbert strauss

De mid-modellen en veiligheidslaarzen houden de warmte lang vast en laten zelfs bij een buitentemperatuur van min 17°C de binnentemperatuur slechts zeer langzaam dalen. Wie daarentegen veel te maken heeft met hete ondergronden tot 150°C, heeft laarzen nodig die juist daar tegen bestand zijn. Let op HI-warmte-isolatie. Deze werkschoenen weerstaan zonder problemen tot 30 minuten lang hoge temperaturen.

Werken op een brede basis


Hoe stijver de constructie van de schoen is, des te nauwer kan het soms voor de tenen worden, want de schoen geeft nauwelijks mee. Wat bij sportschoenen nog door flexibele materialen wordt gecompenseerd, kan bij veiligheidsschoenen snel tot problemen leiden en misvormingen veroorzaken. Voor brede voeten bieden wij daarom veiligheidsschoenen S3 met voetbreedte 12 aan. De brede pasvorm zorgt voor voldoende ruimte en absolute vrijheid voor de tenen. Voor voeten, die niet alleen breed maar ook zeer groot zijn, hebben wij zelfs veiligheidsschoenen tot maat 52.

Eén veiligheidsklasse, verschillende veiligheidsschoenen


Afhankelijk van gebruiksdoel, seizoen en persoonlijke voorkeuren zijn er alleen al in de S3 veiligheidscategorie talloze mogelijkheden voor dames en heren. Of het nu gaat om een halfhoge casual veiligheidsschoen in sneakerstyle met draaisluiting, een robuuste veiligheidsschoen in de mid-uitvoering met voetbreedte 12 of dikke veiligheidslaarzen voor de winter – bij engelbert strauss vindt u precies de juiste werkkledding voor uw behoeften.

Meer
Minder

Engelbert Strauss B.V.

Tel
070 - 26 26 260
Fax
070 - 26 26 261
Alle prijzen excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van 181,50 EUR.
Alle prijzen excl. BTW excl. verzendkosten bij bestellingen beneden een waarde van 150,00 EUR.