Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
Handschoenen gebruiksadvies
Bescherming-norm
Maat
Kleur
17 Artikelen
andere Filters
Populariteit
17 Artikelen

HANDSCHOENEN
VAN TEXTIEL


HANDSCHOENEN
VAN TEXTIEL


Handschoenen van katoen, polyester of Kevlar-breisel


Perfect voor de fijngevoelige behandeling van kwetsbare materialen: textielhandschoenen beschermen niet alleen de handen, maar ook de kwetsbare producten die worden gehanteerd. Het materiaal op basis van katoen voelt aangenaam zacht aan op de huid en houdt de handen droog dankzij het ademend vermogen. Textielhandschoenen zijn ideaal voor montagewerkzaamheden, in de fijnmechanica en overal waar grip en precisie belangrijk zijn.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende textielsoorten voor handschoenen?


engelbert strauss biedt u een ruime selectie aan hoogwaardige textiele werkhandschoenen. Maar niet alle textiel is hetzelfde: of het nu gaat om katoen, kevlar-breisel of polyester - elk materiaal heeft voordelen en is daarom geschikt voor verschillende werkzaamheden:
 • optimaal tastgevoel
 • comfortabel draaggevoel
 • ideale onderhandschoen
 • voor droog precisiewerk
 • ideale warmte-/hittebescherming
 • snijbescherming
 • naadloos gebreid
 • optimale fijngevoeligheid
 • goede pasvorm
 • ademend
 • voor droog precisiewerk

Textiel-handschoenen, gecoat


Door het gebruik van verschillende coatings blijven handen met gecoate textielhandschoenen tijdens diverse werkzaamheden goed beschermd. Afhankelijk van de keuze van de handschoen combineren de slijtvaste handschoenen een optimale gevoeligheid met olie- en vetbestendigheid of bescherming tegen nattigheid. De handen krijgen een anti-slip grip bij lichte tot zware belasting.

Textiel-handschoenen, gedeeltelijk gecoat


Door kleine PVC-noppen in de handpalmen of een PVC-impregnering worden gedeeltelijk gecoate textiel-handschoenen gripvast en slijtvast, behouden daarbij echter hun ademend vermogen. Vooral geschikt voor montage-, sorteer- en transportwerkzaamheden.

welke textiel-handschoen is de juiste?


Ons toepassingsadvies helpt u om gemakkelijk de perfecte beschermingshandschoen voor uw werkgebied te vinden. Het puntensysteem wordt getoond op de productpagina van elke handschoen:

U weet precies wat uw handschoen moet kunnen? Met het handschoenenfilter kunt u ons hele productassortiment nauwkeurig volgens deze eisen structureren! U kunt eenvoudig zelf punten toewijzen in de afzonderlijke gebieden, zoals bijvoorbeeld de grootte, het materiaal of de beschermingsnorm, en het resultaat bekijken. U kunt ook direct filteren op toepassings-aanbevelingen:

Welke handschoennormen zijn er?


Wie het goed aanpakt, beschermt zijn handen zo goed mogelijk. engelbert strauss biedt een uitgebreid assortiment handschoenen aan voor verschillende doeleinden - gecertificeerd en getest volgens de wettelijke normen. Welke normen moet u in acht nemen voor uw toepassing? Bij ons krijgt u overzicht van het onderwerp handschoennormen!

Engelbert Strauss B.V.

Tel
070 - 26 26 260
Fax
070 - 26 26 261
Alle prijzen excl. BTW