Fascinerend en tegenstrijdig: IJslands natuur is vol van schoonheid en kracht. De buitengewone designs van onze Iceland-Edition zijn geïnspireerd op deze adembenemende coulissen.

Wind. Golven. Gletsjers. Vulkanen. Moeder natuur is wild. We waren daar, waar ze het wildst is: in incredible Iceland. Uit de Bird's-Eye: IJsland schildert rivieren als aquarellen, gletsjers glinsteren als diamanten, surrealistische moslandschappen vormen een natuurlijk camouflage-patroon. Onze splinternieuwe herfst-/wintercollectie is styled for the wild. Draag wat van nature bij je past. Kies je textuur. Kies je true colors. Je bent classy als tweed. Filigraan als pluis. Je hebt de camou-courage.

Met de jacks van de Iceland-Edition draag je wat natuurlijk bij je past. De veelzijdige designs, texturen en patronen geven je de ruimte om je eigen look te creëren. Lekker wollig ingepakt, zullen zelfs kleine nature-girls zich voor het eerst echt warm voelen. Een ontwerp zoals voor de groten, maar super cute en cozy!

Fashion betekent: create your unique signature. In ons atelier is een statement jurk 'licht als een wolk' ontstaan. Een experimenteel kunstwerk - spannend in conceptie, uniek in design. De texturen: utility shell, vederlicht gewatteerd - net als de classy tweed applicatie.

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking