Voorjaarsmagie. Over de hele wereld ontwaakt de natuur. En elke bloem, elke bloesem vertelt zijn eigen verhaal. Dit is dezelfde magie die in ons allemaal werkt. De Nature Power van de moderne Nature Girls. Onze nieuwe voorjaarscollectie is een eerbetoon aan het kleurenspel van de lente. workwear couture presenteert pastel Powder Shades, gecombineerd op eigentijdse Pieces. De Signatures: Wij hebben geëxperimenteerd met verse bloemen, bladeren en andere organische grondstoffen om bloemmotieven te creëren met behulp van het eco-printingproces. Net zo uniek als de drager.

Wij hebben geëxperimenteerd met verse bloemen, bladeren & andere organische grondstoffen om bloemmotieven te creëren met behulp van het eco-printingproces.

Our botanical flower story – meer dan 800 zijden bloemen sieren de zijdeachtige glinsterende organza. In het Signature Piece nemen we alle vrijheid van de kunst.

Van de eerste schets tot de afgewerkte jurk: Couture is nijverheid en kunst. De basis van de Signature Piece is een uitgewerkte onderconstructie. Onze Signature vertelt onze flower story: De zijdeachtige organza vloeit als ragfijne bloemblaadjes rond de stijl van gripvaste workwear-stof. Couture is nijverheid. Steek voor steek, brengen de Couturistas de zijden bloemen aan.

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking