Werkkleding

Werkbroek e.s.motion ten, dames

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

80,95 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 76,11

v.a. 10 stuks: 72,48

kleur: oxidezwart
normaal
|
lang

34N
36N
38N
40N
42N
44N
46N

Maat: Dames 34N
Artikelnummer: 66201
Leverbaar vanaf ca.
week4
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Geen enkele andere broek bepaalde het typische beeld van de bouwplaats zo zeer als de coole e.s.motion werkbroek met de opvallende zakken-uitrusting. De werkbroek e.s.motion ten zet de successtory voort – en neemt daarvoor het beste van zijn voorgangers mee: robuust vervaardigd, zeer functioneel vormgegeven en absoluut goed uitziend.


  • sterke en robuuste workwear-stof in de coole, casual vintage look
  • moderne, licht toelopende snit
  • diepe zakopeningen om "niet mis te grijpen“
  • 2 achterzakken, een daarvan met klep en drukknoop
  • 2 steekzakken, een daarvan met muntenvakje
  • functionele duimstokzak
  • meerdelige cargo-zak, onderverdeeld in een groot hoofdvak, een ander groot vak met klittenbandsluiting, een ruim schuin geplaatst smartphone-vak en een veiligheidszak met rits
  • zijdelings elastische Flexbelt®-band
  • zakken voor kniebeschermers met inschuifdeel aan de bovenkant en klittenbandsluiting
  • 2-voudige naad aan de binnenkant van het been


Materiaal: 46 % katoen / 38 % elasto-multi-ester / 16 % polyamide (ca. 315 g/m²).
Wasbaar op 60 °C.

Wat hebben vintage en motion gemeen? Beide zijn trendy! In combinatie betekent dat: nonchalant verwassen kleuren voor een krachtige, coole look – passend bij het robuuste design!

Daar gaat heel wat in! Met zijn vele slimme zakken biedt de werkbroek e.s.motion ten heel veel ruimte voor opbergen – en houdt zo je handen vrij voor het essentiële!

Knielend werk brengt risico's op letsel met zich mee. De werkbroek e.s.motion ten heeft extra zakken voor het inbrengen van kniekussens, die de knie bij het werk ontlasten en beschermen.

Bovenaan een comfortabele flexbelt®-band, naar beneden smal toelopend: De slimme snit ondersteunt de bewegingsvrijheid – en geeft de werkbroek e.s.motion ten zijn geheel eigen karakter!