Werkkleding

Gebreide muts e.s.motion ten, kinderen

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

8,35 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 7,14

kleur: camouflagegroen
Artikelnummer: 7810798
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Een coole look – ook op warmere dagen! De populaire gebreide muts in Beanie-style wordt al lang niet meer alleen voor de warmte gedragen, maar is een casual accessoire voor elke dag.


  • warme, zachte gebreide muts in trendy Beanie-style
  • aangenaam draaggevoel
  • verschillende draagvarianten mogelijk
  • universele maat
  • voor kinderen vanaf 3 jaar


Materiaal: 100 % polyacryl.
Handwas.

Een Beanie past bij elke outfit en beschermt daarbij ook nog tegen wind en kou. De e.s. gebreide muts is de coole metgezel voor nog coolere avonturiers!