Bedrijfsuitrusting

Tork Dispenser voor vloeibare zeep

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

33,76 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 2 stuks: 31,34

klein
Uitvoering: klein
Artikelnummer: 1593071
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Van stootvast kunststof. Biedt een maximum aan functionaliteit in wasruimtes van elke aard. De ergonomische drukknop zorgt voor gemakkelijk portioneren van de zeep. Met kijkvenster. De dispenser is afsluitbaar en met een druk op de knop te openen.
afmeting: 11,2 x 11,4 x 20,6 cm
Ideaal voor hygiënisch gebruik, omdat de zeep met de arm kan worden geportioneerd.