Werkkleding

Werkjas Verena

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

37,39 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 34,97

v.a. 20 stuks: 32,55


36
38
40
42
44
46
48

Maat: Dames 36
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 85334
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Werkjas met lange mouwen, een modieus opstaand boordje. Getailleerd vrouwelijk model. Flatterende deelnaden voor en achter. Met opgestikte borstzak plus twee zijzakken en extra gsm-zakje. Comfortabele zijsplit met sierlipjes en rugpas. Lichte kwaliteit.
Lengte bij maat 38 ca. 85 cm.


Materiaal: 50% polyester/ 50% katoen.
Wasbaar bij 60°C.