Werkkleding

Hes zonder sluiting Teneriffa

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

25,29 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 22,87

v.a. 20 stuks: 21,66


XS
S
M
L
XL
2XL
3XL

Maat: XS | Dames 34/36 | Heren 40/42
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 85716
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Unisex-dameshes met korte mouwen, 2 opgestikte zijzakken en één borstzak. Door een drukknop op de kraag wordt het aantrekken vergemakkelijkt. Het hoge katoengehalte aan de binnenkant zorgt voor meer kraagcomfort. Lengte bij maat 38/40: ca 80 cm


Materiaal: 50 % katoen / 50 % polyester (ca. 215 g/m²).
Wasbaar bij 80 °C.