Ziekenhuis kleding


Ziekenhuis Kleding Korte zorg tuniek jas stripe e.s.fusion
Ziekenhuis Kleding e.s. Werkbroek Chino stripe, dames
Ziekenhuis Kleding e.s. Werktuniek print
Ziekenhuis Kleding e.s. Poloshirt cotton stretch, dames
Ziekenhuis Kleding e.s. Werktuniek print
Ziekenhuis Kleding e.s. Funct. gewatteerde thermostretch bodywarm
Ziekenhuis Kleding e.s. Werktuniek avant
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.

Antwoordnummer 16649

NL – 4780 WS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Ziekenhuis kleding en kleding voor de zorgsector


Ziekenhuis kleding met meer comfort

engelbert strauss heeft de werkkleding voor de zorgsector een nieuw gezicht gegeven. De juiste energie voor een uniform team-concept wordt vanaf nu geleverd door de vitale stoffen van de collectie e.s. avida. Inspiraties uit de sport, yoga en wellness worden gecombineerd met de traditionele elementen uit de zorgsector. Deze ziekenhuis kleding brengt vitaliteit in de wereld van de gezondheidszorg. Sportieve lichtheid en kleurrijk optimisme kenmerken deze ziekenhuis kleding collectie. Werkbroeken, zo comfortabel als een yoga-outfit. Shirts, fluweelzacht en flexibel als een fitness-outfit. Zorgtunieken met ergonomische snit, die het sportieve karakter van een geheel nieuwe mentaliteit overbrengen. Zorgvuldig doordachte oplossingen geven de drager een comfortable bewegingsvrijheid – precies zoals gewenst in de zorgsector. Zorgtunieken met ritsen opzij voor gemakkelijk aan- en uittrekken en ventilatieopeningen op de rug voor maximale luchtcirculatie en beweging geven de hele dag door een aangenaam gevoel.

Wellness-klimaat in de nieuwe ziekenhuis kleding

Door innovatieve stoffen is een optimale pasvorm gegarandeerd. Bij intensieve bewegingen komen de ventilatiespleten met eazyfit-CLIMATE-stretch-inzetten op de rug zeer goed van pas in de ziekenhuis kleding. De lucht circuleert en de stof beweegt flexibel mee. Vrolijke kleuren zorgen bij de ziekenhuis kleding voor een goede stemming en veel energie onder het zorgpersoneel, waardoor zowel het personeel als de patiënten zich even prettig voelen. De ziekenhuis kleding biedt vele combinatiemogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld de e.s. tuniek Base goed met de e.s. werkbroek Base in de bijpassende kleur worden gecombineerd. Wie van veel comfort houdt, gaat voor de e.s. jazzpant. Elegante zorgtunieken en vlotte shirts gecombineerd met casual broeken in cargo-style of elastische wellness-broeken – kies uw persoonlijke lievelings-outfit. U voelt zich prettig en straalt dat ook uit – daar voelen ook anderen zich goed bij. Een uniform voorkomen in de zorgsector straalt competentie en vertrouwen uit. Voel het verschil, geniet van de vrijheid in flexibele, gemakkelijk te onderhouden stoffen, vloeiend snitten en professionele uitrusting bij uw werk in de zorg.

Meer over het onderwerp

terug