Werkschoenen


Werkschoenen e.s. S1P Veiligheidsschoenen Tolosa Origami mid
Werkschoenen e.s. S3 Halfhoge veiligheidsschoenen Zardik low
e.s. O2 Werkschoenen Thebe
Werkschoenen e.s. S1 Halfhoge veiligheidsschoenen Baham
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkschoenen voor professionals


Werkschoenen moeten sterk zijn

In de regel draagt men werkschoenen vele uren per dag. Daarom hechten wij voor onze modellen sterk aan gemak en draagcomfort, net als bij onze werkkleding. Wij gebruiken bij vele modellen een klimatiserend voetbed, dat anatomisch gevormd en uitneembaar is. Dat verhoogt het comfort op speciale wijze. engelbert strauss werkt praktijkgeoriënteerd en richt zich op de behoeften van de klanten. Alle werkschoenen worden door onszelf ontwikkeld. Of het nu om veiligheidsschoenen of schoenen met stalen neuzen gaat, in het algemeen moeten werkschoenen wind- en waterdicht zijn. Een juist klimaat in de schoen is beslissend voor gezonde voeten – geen ophoping van vocht van binnenuit, geen binnendringen van vocht van buitenaf. Als bovenmateriaal gebruiken wij hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld waterafstotend splitleer. Dat maakt de schoen bijzonder sterk en garandeert een lange levensduur. Op het gebied van membraantechnologie vertrouwen wij graag op de knowhow van dryplexx® en GORE-TEX®, die ook bij veel werkjacks van engelbert strauss wordt toegepast Vanzelfsprekend zijn de werkschoenen in alle maten verkrijgbaar.

Beschermende werkschoenen

Werkschoenen hebben vaak veel te verduren. Op vele terreinen vormen ze een betrouwbare bescherming tegen vallende voorwerpen, moeten ze kneuzingen voorkomen en met een ondoordringbare zool beschermen tegen verwondingen door scherpe voorwerpen. Op andere gebieden wordt speciale nadruk gelegd op slipvastheid, antibacteriële uitrusting en weerstand van de werkschoenen tegen micro-organismen. Het maakt niet uit in welk beroep u werkzaam bent – het juiste veiligheidsschoen wordt u geleverd door engelbert strauss. Werkkleding, werkschoeisel, werkveiligheid, bedrijfsbenodigdheden en toebehoren maken allemaal deel uit van ons uitgebreide programma. Dat is mogelijk door onze ruime voorraad. Op één adres kunt u hier naast uw werkschoenen ook tegelijk de juiste cartridges voor uw printer of een bhv-koffer voor de werkplaats bestellen. Overtuig uzelf van de diversiteit van onze producten.

Professionele Werkschoenen van de klassen S1 tot S5

In de engelbert strauss online-shop presenteren wij u onder de rubriek werkschoenen de meest uiteenlopende modellen voor uw individuele gebruik. Werkschoenen voor de ambachtelijke sector, voor medische beroepen, voor de horeca of speciale veiligheidsschoenen voor de bosbouw, veiligheidslaarzen van de klassen S4 en S5 of veiligheidssandalen, winterveiligheidslaarzen en rubberlaarzen. Onze werkschoenen van het merk e.s. zijn bijzonder populair.

Hoogwardige werkschoenen vor elke job

Talrijke sportieve modellen – als sandaal, lage schoen of enkelhoge variant, die qua kleur en design optimaal op de e.s. werkkleding zijn afgestemd. Met tientallen jaren ervaring op het gebied van werkschoenen ontwikkelen wij modellen voor ambachtelijk gebruik, speciale veiligheidsschoenen voor de bosbouw, veiligheidslaarzen, die aan de hoge eisen van de landbouw voldoen, evenals speciale werkschoenen voor dakdekkers. Ontdek ook voor uw werkterrein het juiste model. Natuurlijk wordt ook het geschikte gereedschap voor uw behoeften tegelijk meegeleverd. Test de veiligheidsschoenen van het merk e.s. – met onze gratis retourservice geheel zonder risico!

Meer over het onderwerp

terug