Werklaarzen voor professionals van engelbert strauss


e.s. S3 Veiligheidsschoenen Cebus mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Zahnia mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Zardik mid
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.

Antwoordnummer 16649

NL – 4780 WS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Hoogwaardige werklaarzen in alle veiligheidsklassen


Werklaarzen zijn op de afzonderlijke beroepsgroepen en op verschillende toepassingen toegesneden. Wie zijn schoenen voor het werk vele uren per dag draagt, heeft lichte en praktische modellen nodig. Werkschoenen hebben in de eerste plaats een beschermende functie. Met deze en vele andere criteria hebben wij bij de ontwikkeling en vervaardiging rekening gehouden. Wij bieden modellen in verschillende veiligheidsklassen aan. Van S1 t/m S5 werklaarzen zijn in onze onlineshop in verschillende uitvoeringen aanwezig.

Werklaarzen voor de bosbouw

Voor de bosbouw bieden wij speciale bosbouw werklaarzen aan. Hier wordt als bovenmateriaal generfd leer gebruikt. Extra reflecterende strepen op werklaarzen verhogen de veiligheid. Bij de enkels is een stabiele en versterkte bescherming aangebracht. Voor al onze modellen werkschoenen garanderen wij een hoge veiligheid, die met een uitstekend draagcomfort is gecombineerd. Speciale veiligheidshelmen voor dit bereik zijn absoluut noodzakelijk.

Onze veiligheidshelmcombinaties voor de bosbouw zijn bijzonder populair en nuttig, omdat ze het hoofd door middel van een hoogwaardige helmschaal van polyethyleen plastic beschermen; met een geïntegreerde, uitklapbare gezichtsbescherming die gezicht en ogen tegen splinters, takken, enz. beschermt en de ooromsluitende oorbeschermers voor de helmbevestiging direct in één keer kunnen worden besteld. Zo wordt een omvangrijke bescherming voor het gehele hoofd door een aangepast product gewaarborgd. Hierbij komt de passende workwear voor de bosbouw. De splinterbescherming speelt daarbij een beslissende rol. Ook de weersbestendigheid moet aanwezig zijn.

Beschermende Werklaarzen

Veel producten voor de bescherming tegen weer kunnen zowel in de kledinglijn van engelbert strauss als onder rubriek schoenen worden gevonden. Winter-werklaarzen zijn belangrijk in verschillende branches. Koude voeten zijn onaangenaam en moeten zo veel mogelijk worden voorkomen. Hiervoor beiden wij een groot aantal producten met verschillende eigenschappen aan. Door onze kostenloze retour-service bestelt u bij engelbert strauss zonder risico. Binnen 30 dagen kunt u de bestelde werklaarzen naar ons terug sturen.

Meer over het onderwerp

terug