Werkkleding


Werkkleding Jeans werk jack e.s.motion denim
Werkkleding Short e.s.motion denim stripe
Werkkledij Werkshort e.s.motion 2020, dames
Werkkleding Functionele werkbroek e.s.dynashield
Werkkleding Softshell bodywarmer e.s.motion 2020
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkkleding op engelbert


Het familiebedrijf engelbert strauss is de specialist voor in de praktijk beproefde werkkleding en levert al vele jaren aan tevreden klanten. Overtuig u ook van het uitgebreide assortiment en de hoge kwaliteit. Bij engelbert strauss vindt u een ruime keuze in functionele werkkleding. Bij onze complete Workwear-collectie, bestaande uit werkbroeken, tuinbroeken en werkjacks, bieden onze e.s. lijnen de passende weerbestendige jacks en bodywarmers, evenals praktische accessoires. Naast extreem ademende softshell-jacks of warme softshell-bodywarmers in de stijl van onze motion-collectie, robuuste pilotenjacks passend bij werkkleding classic en image of de gunstig geprijsde parka-varianten kan met onze grote keuze aan shirts individueel worden gecombineerd en gevarieerd. Of het nu gaat om piqué-, polo of -T-shirts, sweatshirts met en zonder capuchon of praktische sweatjacks, bij engelbert strauss vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Werkkleding voor speciale branches

Bovendien bieden wij beroepskleding voor speciale branches aan. In de bos- en landbouw is onze werkkleding prestige en ook de e.s. kleding met snijbescherming van stretchweefsel bijzonder populair. Gecombineerd met de water- en winddichte functionele jacks en broeken ontstaat de ideale werkkleding voor de meest extreme weersomstandigheden. Ook voor de gezondheidszorg biedt engelbert strauss op de praktijk gerichte producten. Hier zijn in de eerste plaats witte werkjassen en jasschorten populair. Uiteraard zijn deze producten geschikt voor industrieel wassen en tot 95°C wasbaar. Ze zijn ook bestand tegen de chemische middelen van grote wasserijen. Met name de werkjassen zijn vervaardigd van gemakkelijk te onderhouden sterke materialen. Ook ons aanbod aan overalls, speciaal voor gebruik in de automobiel- en landbouwsector is groot.

Kies de klassieke modellen met veel opbergruimte of de moderne, bewegingsvriendelijke en sterke werkkleding voor intensief gebruik. Onze werkkleding is niet alleen comfortabel, maar ook trendy. Met het uitgebreide kleurenpalet van engelbert strauss kunnen op zeer persoonlijke wijze de meest uiteenlopende combinaties worden gemaakt.

Werkkleding voor alle weersomstandigheden

Sommige beroepsgroepen moeten in weer en wind hun mannetje staan. Daarbij is verwarmende werkkleding een must. Wij bevelen de engelbert-strauss-modellen in extreem weerbestendige dryplexx-uitvoering en ons ruime assortiment aan jacks met warme fleece- of kunstbontvoering aan. Ook de keuze aan functioneel ondergoed of bijvoorbeeld ook werkschoenen is bij engelbert strauss zeer ruim. Bij deze kleding gaat het om verschillende producten zoals pants, T-shirts en longsleeves met optimale afvoer van vocht. Door een geruwde textuur aan de binnenkant wordt het lichaam warm gehouden en optimaal tegen afkoeling beschermd. Vocht wordt snel opgenomen en naar buiten afgevoerd.

Bij de aanschaf speelt u op zeker

Bij de aankoop van werkkleding loopt u geen enkel risico, want wij bieden kosteloze retournering aan. Om praktijkgerichte producten aan te kunnen bieden, ontwikkelen wij veel van onze producten zelf. Ons familiebedrijf staat borg met zijn reputatie en staat voor ronduit tevreden klanten.

Meer over het onderwerp

terug