Werkkledij van de specialist


Werkkledij Jeans werk jack e.s.motion denim
Short e.s.motion denim stripe
Werkkledij Werkshort e.s.motion 2020, dames
Werkkledij Functionele werkbroek e.s.dynashield
Werkkledij Softshell bodywarmer e.s.motion 2020
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkkledij van engelbert strauss


Professionele werkkledij van de specialist; u vindt meer dan 600 verschillende producten rond het thema bedrijfskleding bij engelbert strauss. Werkkledij heeft vele facetten. Wat de stevige werkbroek voor de metselaar is, is een hygiënische tuniek voor de verpleegkundige en voor de timmerman is dat meestal een functionele tuinbroek met een verscheidenheid aan zakken. Het brede assortiment aan beroepsmode van engelbert strauss zorgt voor de juiste uitrusting voor elke behoefte. En voor het individuele gebruik komen daar ook nog de juiste kniebeschermers voor de persoonlijke bescherming bij. Het leveren van werkkledij, inclusief alle benodigde toebehoren: dat is waar engelbert strauss voor staat. Met de populaire collecties e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision en e.s. roughtough dekt het Hessische verzendhuis voor professionele werkkledij vrijwel alle behoeften van de nijverheidssector af met speciale producten.
Wij zijn blij met elk persoonlijk contact met de klant. Maar we zijn ons er vanzelfsprekend van bewust, dat niet elke geïnteresseerde direct bij ons ter plaatse zijn werkkledij kan uitzoeken. Om onze functionele, kwalitatief hoogwaardige en bovendien visueel aantrekkelijke werkkleding voor ieder toegankelijk te maken, is er onze catalogus en natuurlijk ook onze internetsite.

De beste werkkledij online bestellen

Wie niet in de directe omgeving van onze workwearstores® woont, heeft de gelegenheid ons gehele assortiment via de catalogus of onze online-shop te keuren en langs die weg een bestelling te doen. Door de vele gedetailleerde beschrijvingen en de talrijke afbeeldingen kan men zich een goed beeld vormen van de functies, de kwaliteit en de toepassingen van onze werkkledij.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, worden de goederen binnen enkele dagen naar u verzonden. Mocht de werkkleding u niet passen of niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u deze vanzelfsprekend zonder problemen retour zenden of omruilen. Dit heeft het voordeel, dat de werkkledij in alle rust thuis of op het werk gepast kan worden. Onze maattabel geeft u vooraf informatie over lengtematen, korte maten en normale maten en een omrekentabel voor dames.

De juiste keuze voor werkkledij maken

Werkjack is niet zomaar een werkjack – wie in de bouw werkt heeft qua kleding een andere kwaliteit en andere functies nodig dan iemand die in het bos of in de horeca werkt. De online-shop van engelbert strauss beschikt over een breed gesorteerd assortiment. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan beschermende kleding. Ook het juiste functionele ondergoed en verdere toebehoren voor het werk kunt u rechtstreeks bij ons bestellen. Bovendien vindt u bij ons speciale werkkledij en uitrustingen die aan de voorschriften voor hygiëne voldoen.
Als bestseller zijn de werkbroeken e.s. motion door hun comfortabele, sportieve snit in alle branches zeer geliefd. Een veelheid aan kleurcombinaties, van klassiek tot modern, biedt bovendien maximale keuzemogelijkheden, al naargelang de branche en het bedrijfsimago. De ruime, functionele toerusting met zakken biedt voldoende opbergruimte voor vele gereedschappen, met seizoenshoogtepunten frist engelbert strauss het werkkledij-assortiment steeds weer op. Deze bieden ruimte voor eigen variaties, ondanks uniforme huisstijl. Bijpassende werkschoenen zijn daarnaast de ideale completering voor de eigen, harmonieuze look. De individualisering van uw werkkledij met hoogwaardig borduur- of drukwerk is direct mogelijk bij engelbert strauss. Een opgeleid team zal u graag adviseren over de verfraaiing van de werkkledij met uw naam of logo.

Meer over het onderwerp

terug