Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
Maat
Kleur
e.s. Collectielijn
Materiaaleigenschappen
112 Artikelen
andere Filters
Populariteit
112 Artikelen
Werkjassen

Naar de perfecte werkjas in slechts 3 stappen


de jackzoeker vindt snel het juiste jack voor u

engelbert strauss Werkjassen

Werkjassen


Stromende regen, ijzige kou, lichte wind: Wat een geluk voor diegene, die bij weer en wind met het juiste werkjack uitgerust is. Zo veelzijdig als het weer is echter ook de keuze: Parka, werkjack, softshelljack, pilotjack – iedereen die een passend werkjack zoekt, zal verrast worden door de diversiteit. De weg naar het perfecte jack voor het werk vereist een klein beetje systeem. Maar met een paar stappen komt u gegarandeerd bij uw doel terecht!

Stap 1: Certificering – ja of nee?


Of u een werkjack met of zonder certificering nodig heeft, hangt af van uw beroep. Want in sommige banen zijn gecertificeerde werkjacks voorschrift. De certificering geeft aan, dat aantoonbaar voldaan is aan bepaalde veiligheidseisen. Maar daarom zijn niet-gecertificeerde jacks niet van mindere kwaliteit: Ze voldoen eenvoudigweg aan andere eisen en worden op andere gebieden gebruikt.

Gecertificeerde werkjacks


Bij laswerkzaamheden, in de chemische industrie of bij de wegenbouw – in veel vakgebieden worden mensen aan gevaarlijke invloeden van buitenaf blootgesteld. Hier moeten de werkjacks voldoen aan bepaalde eisen voor de bescherming van hun drager en moeten daarom ook dienovereenkomstig gecertificeerd zijn. Of een werkjack voldoet aan de strenge regels van een bepaalde veiligheidsklasse, wordt eerst onafhankelijk gecontroleerd – pas dan ontvangt zij haar certificaat. Er zijn verschillende veiligheidsklassen binnen een norm. Let op, welke daarvan voor uw werk relevant is, als u een gecertificeerd werkjack nodig heeft voor de uitoefening van uw beroep. Informatie hierover krijgt u van uw werkgever of de bevoegde beroepsvereniging. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende normen voor werkjacks:

Veiligheid EN ISO 20471

Iedereen die aan het werk is in gebieden in de buurt van het verkeer of zich dichtbij de verkeersstroom bevindt, heeft jacks nodig met deze certificering – bijv. in de wegenbouw, maar ook in de landbouw, logistiek en bij bepaalde werkzaamheden op luchthavens en in havens. Welke klasse daarvoor nodig is, hangt onder andere af van de snelheid van passerende voertuigen.

Meer over het onderwerp veiligheid

Bescherming tegen regen DIN EN 343

Werkjacks, die aan deze norm voldoen, zijn gecontroleerd op hun bescherming tegen nattigheid. De beschermklasse is afhankelijk van de waterdichtheid en het ademend vermogen van het jack.

Ontvlambaarheid EN ISO 11612

Iedereen die aan hitte en vlammen blootgesteld wordt, heeft een werkjack nodig met deze certificering. Maar pas op: De norm geldt niet voor lassers en brandweerlieden!

Bescherming bij lassen EN ISO 11611

Kleding gecertificeerd als bescherming bij het lassen beschermt de drager tegen gering contact met vloeibaar metaal, vlammen en UV-straling

Naar werkjack e.s.vision multinorm

Antistatische bescherming EN 1149-5

Elektrostatische oplading. kan onder bepaalde omstandigheden zorgen voor vonken en daarmee branden of explosies veroorzaken. Voor sommige beroepsgebieden zijn daarom werkjacks voorgeschreven, die de gevaren door antistatische oplading voorkomen. Maar denk in dit verband er ook aan om antistatische veiligheidsschoenen te dragen, om het risico van een oplading effectief te verminderen.

Chemicaliën EN 13034

Werkjacks van deze veiligheidsklassen bieden beperkte bescherming bij contact met geringe hoeveelheden vloeibare chemicaliën. Wanneer u in een dergelijk gevaarlijk gebied werkt, let u dan ook op de bescherming van andere lichaamsdelen. In de engelbert strauss onlineshop vindt u bijv. geschikte veiligheidsbrillen en werkhandschoenen.

Alle producten voor de werkveiligheid

Elektrische vlamboog EN 61482

Bij het werken in het potentiële werkbereik van vlambogen wordt een speciale bescherming tegen thermische schade en verbrandingen voorgeschreven. Werkjacks die met deze norm gecertificeerd zijn, voldoen aan deze gewenste bescherming. Maak uw outfit compleet met de bijpassende werkhandschoenen en een helm, om zo goed mogelijk op uw werk voorbereid te zijn.

Naar werkjack e.s.vision multinorm

Niet-gecertificeerde werkjacks


In de meeste gebieden zijn gecertificeerde werkjacks niet nodig - hier worden andere eisen gesteld aan de bescherming tegen kou en weersinvloeden. Bescherming- en werkwijze van de jacks zijn naar behoefte te variëren: Heeft u bijvoorbeeld een jack nodig, dat u bijzonder warm houdt? Dan zijn modellen met de isolerende ISOFILL® en FIBERtwin® textiel zoals het winter softshelljack e.s.motion 2020 optimaal geschikt. Wanneer u bijzonder veel bewegingsvrijheid nodig heeft, is een werkjack met 4-way-stretch uitvoering zoals het jack thermaflor e.s.dynashield aan te bevelen. En als „gewoon robuust“ niet genoeg is, dan worden engelbert strauss jacks zoals het functionele werkjack e.s.dynashield met bxeric® double weave-textiel aanbevolen: Intensieve tests bewijzen, dat dit materiaal drie keer langer meegaat dan katoen!

engelbert strauss werkjassen Bxeric Double Weave

Werkjacks van engelbert strauss zijn bovendien met talrijke functies en details uitgerust, die uw werk vergemakkelijken en uw persoonlijke bescherming verbeteren – zoals bijv. de KEVLAR® verstevigde jaszak van het werkjack e.s. prestige, die niet zo makkelijk inscheurt als er gereedschap ingestoken wordt. Uiteindelijk kiest u echter het perfecte model dat aan uw persoonlijke behoefte voldoet: Verwarmend, ademend of waterafstotend – de engelbert strauss onlineshop heeft soorten jacks geschikt voor elk gebruik!

engelbert strauss werkjassen

Stap 2: Waar wordt het jack gebruikt?


Indoor, outdoor – of beide?


Gebruik is een goed trefwoord – omdat u in de eerste plaats uw werkkleding hierop moet afstemmen. Dat geldt ook voor het juiste werkjack. Werkt u overwegend binnen of buiten? Want gebieden zoals bos, galabouw, wegenbouw – dus alle beroepen, die bijna uitsluitend buiten plaatsvinden –, hebben daarbij passende weerbestendige werkjacks nodig. Bij het werken in het wegverkeer of bij boswerkzaamheden is het bovendien belangrijk, dat u bijzonder goed zichtbaar bent. Voor dit doel zijn veiligheidsjacks gemaakt.

Wanneer u bij het werk veel moet bewegen en daarbij hoofdzakelijk in gebouwen verblijft (zoals bijv. in gastronomische of medische beroepen het geval is), heeft u eerder een licht jack met goed klimaatcomfort nodig, dat vooral de bewegingsvrijheid ondersteunt – zoals de engelbert strauss werkjacks of softshelljacks. Ook bodywarmers zijn goed geschikt voor werkzaamheden binnen vier muren: Ze bieden veel bewegingsvrijheid en houden u daarbij voldoende warm. Bij veelvuldige wisselingen tussen binnen en buiten en onstabiele weersomstandigheden kan een 3 in 1 functioneel jack de oplossing zijn: Dit combinatiewonder combineert een waterdicht buitenjack met een warm fleece-binnenjack – de lagen kunnen naar behoefte apart van elkaar gedragen worden. Zo biedt de jas het best mogelijke comfort als schildersjas.

engelbert strauss werkjassen indoor, outdoor

Van water, wind tot warmte


„Er is geen slecht weer – alleen verkeerde kleding“ zegt een spreekwoord – en dat klopt! De keuze van het juiste werkjack hangt vooral af van de weersomstandigheden, waarin het gedragen wordt. Aan welke omstandigheden wordt u op het werk blootgesteld?

Vocht

Stromende regen, vochtige mist – wie bij het werk aan vocht blootgesteld wordt, wil vooral één ding: Dat er niets doorsijpelt! Regenkleding van engelbert strauss is gegarandeerd waterdicht – en ondanks de ondoordringbare beschermlaag aangenaam ademend. Dat wordt door uitgebreide tests bevestigd, daarom zijn de jacks gecertificeerd volgens de betreffende normen DIN EN 343:2003 + A1:2007 + AC:2009 Cat. 3/3. Veel van de engelbert strauss regenjacks zijn daarnaast gemaakt van het bijzondere dryplexx® extreem functioneel weefsel: licht verwarmende fleecevoeringen op koudegevoelige lichaamsdelen, extra winddichtheid en ademend vermogen – meer bescherming gaat niet!

Naar waterdichte werkkleding

Wind

Wind kan nogal opwaaien – vooral op de bouwplaats. En wanneer het door de kleding heen dringt, is het onaangenaam en onttrekt het op den duur waardevolle energie aan het lichaam. Wanneer u zich bij het werk tegen wind moet beschermen, zit u bij winddichte werkkleding van engelbert strauss precies goed: Softshelljacks en fleecejacks beschermen u perfect. Wie gelooft, dat zoveel bescherming wel veel moet wegen, heeft het mis: Door de dryplexx® micro-uitvoering zijn de jacks extreem licht, verwarmend en houden de wind tegen.

Kou

Het werk bij temperaturen onder nul is al zwaar genoeg. Warm ingepakt met het juiste winterjack ziet het er heel anders uit. engelbert strauss winter-werkjacks verwarmen, beschermen tegen weersomstandigheden en voeren de warmte van binnen naar buiten af– voor een optimaal klimaatcomfort. Hoogwaardige functionele materialen zoals ISOFILL® en FIBERtwin zorgen voor maximale warmteisolatie, ademend vermogen en zorgen ervoor, dat het jack ondanks zijn eigenschappen toch licht en comfortabel is om te dragen.

Heeft u bescherming nodig tegen bijzonder strenge kou en extreme omstandigheden? Dan beschermt u zich het best met het beproefde meerlaagse „uienprincipe“!

Naar de winterjacks

Naar winter-werkkleding

Wisselend weer

Soms weet het weer niet echt wat het wil. Goede werkkleding reageert flexibel op deze wisselvalligheden. Zoals bijv. de engelbert strauss 3 in 1 functionele jacks: Het buitenjack wordt bij nattigheid gedragen, - het binnenjack bij een bewolkte hemel. Bij koud én nat weer, kunnen beide lagen gecombineerd worden.

Indoor

Ook bij indoor-jobs kunnen de omstandigheden zeer verschillend zijn. Menigeen wisselt vaak van binnen naar buiten, enkelen zijn meer in beweging terwijl anderen hoofdzakelijk zitten en ook de ruimtetemperatuur kan verschillend uitpakken. Goede indoor-werkjacks hebben daarom de volgende eigenschappen: optimale warmte-uitwisseling, perfecte klimaatregeling, maximale bewegingsvrijheid. De engelbert strauss onlineshop biedt veel modellen met deze eigenschappen – van het jack via de bodywarmer tot aan de pullovers. thermostretch® en clima-pro® functie geven het textiel bewegingsvrijheid en klimaatcomfort.

Het uienprincipe

Een beproefde bescherming bij zeer koud en wisselvallig weer is het uienprincipe: Daarbij houden meerdere dunne lagen kleding het lichaam constant op „bedrijfstemperatuur“. Terwijl de klimaregulerende basislaag (bijv. de e.s. functionele longsleeve thermo stretch-x-warm) het ontstane vocht naar de bovenliggende lagen afvoert, houdt de middelste warmtelaag het lichaam warm en geïsoleerd: Daarvoor zijn vooral de hoogpolige producten geschikt zoals de Microfleece schipperstrui dryplexx® micro. Want fleecejacks zijn elastisch en in verschillende warmteniveaus verkrijgbaar. Winterjacks zoals het functionele jack e.s.motion denim, dubbel jack of 3-in-1 functionele jacks beschermen de drager tegen stromende regen, ijzige kou en mist. engelbert strauss maakt hier gebruik van het beproefde dryplexx® functionele weefsel, dat jacks bijzonder goed ademend en klimaatvriendelijk maakt.

Meer over het uienprincipe

Stap 3: Het juiste type jacks


In de werkplaats: in de interieurbouw of in het magazijn is weliswaar geen bescherming tegen weersinvloeden nodig, er moet toch gezorgd worden voor bescherming tegen kou en tocht. Daarom wordt het aanbevolen, het juiste type jacks te kiezen. engelbert strauss biedt de meest uiteenlopende varianten aan jacks. Deze onderscheiden zich vooral door het materiaal en de snit. Hier is een model-overzicht:

Fleecejack

Fleece is op het gebied van bovenkleding niet meer weg te denken. Fleece is zacht en comfortabel en heeft vooral één doel: verwarmen! Omdat fleece jacks nauwelijks de beweging beperken, worden ze graag gedragen bij werk met veel beweging. Vanwege hun goede warmte-eigenschappen worden ze ook gebruikt als onder-jack of in tochtige binnenruimtes. Als onderhoudsvriendelijke allrounder behoort het fleecejack vaak tot de basisuitrusting. Geen wonder: Fleecejacks zijn gemakkelijk op te bergen en kreukelen nauwelijks. Perfect voor het meenemen in personenauto, bestelwagen & co.

Naar de fleecejacks

engelbert strauss Fleecejack

Softshelljack

Warm, licht, mobiel - deze begrippen beschrijven softshells optimaal. Softshells zijn de allrounders buitenshuis. Ze zijn winddicht, ademend en waterafstotend. Afhankelijk van uitvoering bieden zij ook een uitstekende bescherming tegen kou. Naast de bijzonder lichtesoftlight- en softshell-jacks biedt engelbert strauss ook warm gevoerde winter-softshelljacks aan. Ook veiligheids-softshelljacks zitten in het assortiment. Dankzij hun gladde, onderhoudsvriendelijke oppervlak en excellente draageigenschappen worden softshell-jacks steeds populairder voor het werk.

Naar de softshelljacks

engelbert strauss Softshelljack

3-in-1 Jack

Een prestatie uit de outdoor-afdeling! Outdoor-jacks zijn ontworpen voor een hoge luchtdoorlatendheid bij elk weer en bij hoge lichamelijke activiteit. Twee volwaardige jacks gecombineerd tot één jack leveren een multifunctioneel kledingssysteem op. Als het waterdichte buitenjack vanwege een opklarende hemel niet meer nodig is, kan het verwarmende fleece-binnenjack ook apart gedragen worden. Perfecte voorwaarden dus voor het gebruik als werkjack! Om aan de eisen van de werkwereld te voldoen, zijn de engelbert strauss 3 in 1 jacks met slijtvast materiaal uitgerust en verkrijgbaar in de typische branche-kleuren. Bestsellers zoals ons 3 in 1 functioneel jack e.s.motion 2020 voor dames en heren zijn bovendien getest conform DIN EN 343:2003 + A1:2007 + AC:2009 Cat. 3/3. Deze speciale norm voor werkkleding geeft informatie over de kwaliteit van waterdichtheid en ademend vermogen onder mechanische belasting.

Naar de 3 in 1 jacks

engelbert strauss 3-in-1 Jack

Regenjack

Het begrip regenjack geldt voor de meest uiteenlopende modellen van onze werkjacks. Typische regenjacks hebben – zoals de naam al zegt – heel duidelijk een functie: bescherming tegen regen. Hiervoor is ook een klassieke regenjas voldoende. Onze werkjacks tegen regen moeten u echter niet alleen van buiten, maar ook van binnen droog houden. Aangemerkt met de Europese norm DIN EN 343:2003+ A1:2007 + AC:2009 worden engelbert strauss regenjacks getest op waterdichtheid en ademend vermogen onder gangbare belastingen in de werkwereld. Tegelijkertijd mag ook het draag- en klimaatcomfort bij fysiek gebruik niet verwaarloosd worden: dankzij het ademende dryplexx® functionele weefsel breekt het zweet u niet uit in het regenjack van engelbert strauss, ook niet bij veel beweging. Daarmee bent u tegen vochtigheid van binnen en buiten beschermd!

Naar de regenjacks

engelbert strauss Regenjack

Winterjack

Bescherming tegen de kou – dat is de primaire taak van winterjacks. Bij constante vorst en werken in langdurige koude heeft het lichaam nu dringend ondersteuning nodig. Winter-werkjacks zijn absoluut vereist! Ze moeten verwarmende bescherming geven, slecht weer buiten houden en warmte die binnenin ontstaat naar buiten toe afvoeren. Met verschillende voering-materialen beschermen winter-werkjacks het lichaam tegen binnendringende kou. Dons is een populaire voering, die goed verwarmt maar ook behoorlijk volumineus is. Voor warmte zonder volheid vertrouwt engelbert strauss op ISOFILL® in verschillende warmteniveaus als voering. Zowel in de engelbert strauss winter-softshelljacks als ook in de e.s. winterblousons en winterparka's wordt deze elastische voering toegepast.

Naar de winterjacks

engelbert strauss Winterjack

Veiligheidsjack

Werkjacks in waarschuwingskleuren vervullen in de eerste plaats de taak: de zichtbaarheid van de drager te vergroten. Maatgevend is de norm DIN EN ISO 20471. Hierin worden de eisen voor beschermende kleding vastgelegd. De klasse van het fluorescerende, retroreflecterende materiaal resp. achtergrondmateriaal wordt van 1-3 beoordeeld (3 is de hoogste klasse). Binnen de gecertificeerde jacks voert engelbert strauss een verscheidenheid aan van verschillende materialen, snitten en uitvoeringen. Zo is het waterdichte veiligheids-functionele jack e.s.prestige bovendien gecertificeerd conform DIN EN 343:2003, om uitstekende weerbestendigheid te garanderen. Ook in het programma zitten ademende softshelljacks voor dames en heren in waarschuwingskleuren. Zeer populair zijn fleecejacks in signaaloranje of veiligheidsgeel.

Naar de veiligheidsjacks

engelbert strauss Veiligheidsjack

Werkjack

Het werkjack is een klassieker op het gebied van de werkkleding. Al vele jaren vormt deze samen met de werkbroek een complete outfit. Het werkjack heeft vooral als functie: opbergruimte! Borstzakken, steekzakken en veel zakken op de mouwen en aan de binnenkant van het jack zorgen ervoor, dat gereedschap, mobiele telefoon en kleine onderdelen veilig opgeborgen kunnen worden. In de meeste gevallen bestaat het werkjack uit hetzelfde materiaal als de werkbroek, hoofdzakelijk een mengweefsel van katoen en polyester. Klimaat- of weerbeschermingsfuncties behoren niet tot de taken van het werkjack.

Naar de werkjacks

engelbert strauss Werkjack

Pilotjack

Pilotjacks zijn nog nooit uit de mode geraakt op het gebied van werk. Het coole vliegeniersjack uit de jaren 50 is de gevoerde tegenhanger van het werkjack. In de modewereld beleeft het pilotjack momenteel een revue. Door de nonchalante blouson-snit kan dit type jack makkelijk op vele manieren gecombineerd worden en ziet het er altijd sportief uit. Werkjacks in de pilotstijl zijn echter vooral populair vanwege hun vele zakken en robuustheid. Pilotjacks van engelbert strauss zijn er in de meest uiteenlopende uitvoeringen: als winterjack met warme voering van imitatiebont en imitatiebontkraag, in een trendy denim-look met zachte ISOFILL® wintervoering, met of zonder capuchon of zelfs als signaal-pilotjack als onderdeel van uw persoonlijke veiligheidsuitrusting. Kenmerkend voor deze sportieve werkjacks is en blijft de blouson-snit met brede zoom voor een perfecte pasvorm. Heren en dames vinden gegarandeerd het juiste pilotjack in de engelbert strauss onlineshop: Bij het coole winter-pilotjack e.s. image kunt u bijvoorbeeld kiezen uit 10 kleuren en maten van 2XS tot 6XL.

engelbert strauss Pilotjack

Bodywarmers


Voor wie meer bewegingsvrijheid wil dan de meeste werkjacks kunnen bieden ondanks alle elasticiteit, is een bodywarmer de juiste keuze: Met bijna grenzeloze armvrijheid is de bodywarmer niets minder dan zijn broers en zussen met lange mouwen. Van de waterafstotende, ademende en winddichte softshell-bodywarmer tot de elastische thermo-stretch-bodywarmer – in de engelbert strauss onlineshop vindt u modellen van de hoogste kwaliteit voor elk gebruik. Vanzelfsprekend mag ook het veiligheidsvest met hoogwaardige veiligheidsreflectoren niet ontbreken in het assortiment. Deze zijn er naast het klassieke oranje of veiligheidsgeel ook in een opvallende modieuze kleurencombinatie.

Naar de werk bodywarmers

engelbert strauss werk bodywarmers

Stap 4: Belangrijke functies voor het dagelijkse gebruik


Het perfecte werkjack beschermt zijn drager niet alleen tegen weer en wind – het is bovendien ook een praktische metgezel bij het dagelijkse werk. Uitgerust met slim geplaatste zakken zijn de belangrijkste gereedschappen en benodigdheden altijd binnen handbereik. Werkjacks van engelbert strauss bieden bovendien een verscheidenheid aan andere functies en bijzonderheden, die het dagelijkse werk vergemakkelijken:

Zakken

Van borst- en binnenzak via steekzak naar telefoonzakje: Elk werkjack heeft zijn individuele zakkenuitrusting. Welke daarvan de juiste is, hangt helemaal af van wat men opbergen wil: Grotere zakken zoals steek- en borstzakken zijn uitermate geschikt voor divers handgereedschap, dat men altijd binnen handbereik wil hebben. Enkele modellen zoals de bodywarmer e.s.image zijn zelfs met een extra pennenzakje uitgerust. Het telefoonzakje mag tegenwoordig natuurlijk niet meer ontbreken en hoort daarom ook bij de basisuitrusting van veel werk- en professionele jacks.

Capuchons

Capuchon – ja of nee? Misschien is uw antwoord op deze vraag: „Soms wel, soms niet!“ Ook dat is mogelijk, want bij veel modellen van de engelbert strauss jacks kunnen de capuchons gemakkelijk worden verwijderd of in de nek opgeborgen – zoals bijv. bij het e.s. 3-in-1 functioneel jack. Terwijl winter- en regenjacks standaard met capuchon uitgerust zijn, kunnen werkjacks zonder, omdat ze voor enigszins milder weer of overdekt werken ontworpen zijn.

Reflectoren

Zichtbaarheid en veiligheid gaan vaak hand in hand: Wie bijvoorbeeld in de wegenbouw werkt, moet bijzonder goed gezien worden door voorbijrijdende voertuigen. engelbert strauss rust daarom veel werkjacks en -bodywarmers uit met hoogwaardige 3M Scotchlite reflectoren. Het materiaal reflecteert licht bijzonder goed en draagt zo bij aan de verhoging van de passieve veiligheid.

Comfort-functies

Het perfecte werkjack is op uw beroep en de daarmee verbonden bewegingsprocessen aangepast. Jacks van engelbert strauss zijn daarom met verschillende comfort-functies uitgerust, die u ondersteunen bij het dagelijkse werk. Wanneer u bijvoorbeeld bijzonder veel werkzaamheden liggend of in een steunende positie uitvoert, wordt een werkjack met een versterkt ellebogen- en onderarmgebied aanbevolen. Dit spaart de belaste lichaamsdelen en vergemakkelijkt het werk merkbaar. Extra klimaatcomfort wordt geboden door rugventilatie of een klimaat-gaastechniek in de okselzone. Tenslotte is het vooral belangrijk, dat u zich bij het werk goed voelt!

Sluiting

Klittenband- of ritssluiting, druk- of magneetknoop:Het jack en zijn zakken beschikken afhankelijk van hun functie over verschillende sluitingen. De drukknopen van het werkjack e.s.industry werden bijvoorbeeld bewust bedekt, om gevoelige werkstukken niet te bekrassen tijdens het werk – ideaal voor de industriële nijverheid. De jaszak van de Stunt’n’Media collectie zijn daarentegen met hoogwaardige magneetknopen uitgerust en zorgen zo voor een ongecompliceerde en veilige sluiting. Bij ritssluitingen vertrouwt engelbert strauss op YKK, de wereldwijd toonaangevende fabrikant van ritssluitingen – en daarmee op functionaliteit, duurzaamheid en geringe slijtage.

Stap 5: Teamwear met individualiteit: Zo maakt u uw outfit compleet


Nijverheid is teamwork. En teamwork heeft Teamwear nodig! Tegelijkertijd heeft elk van ons zijn eigen persoonlijkheid. engelbert strauss zet op beiden in: Met collecties voor modieuze team-outfits en een uitgebreid kleuren- en matenpakket– voor elke stijl is er wat bij. Naast alle beschermingsmechanismen en functies moet het perfecte werkjack er ook nog eens goed uitzien en bij u passen! In het assortiment van engelbert strauss bevinden zich sterke jacks voor mannen, damesjacks met vrouwelijke snit en getailleerde pasvorm evenals kinderjacks, die de kleinsten voorbereiden op elk avontuur, al is het nog zo groot.

U hebt uw perfecte werkjack gevonden? Dan maakt u uw nieuwe look compleet met de bijpassende werkbroek en de geschikte veiligheidsschoenen – voor de ideale bescherming rondom en een cool totaalbeeld. Met het Mix & Match overzicht, dat u op alle engelbert strauss productpagina's vindt, is dit heel eenvoudig: Dit wijst u de passende optische en functionele aanvulling op uw favorieten direct aan – lang zoeken is dus niet nodig! En om ervoor te zorgen dat men u en uw collega's bij klantopdrachten of op het bouwterrein als team herkent, gebruikt u gewoon de engelbert strauss logoservice en verbetert u de outfit met uw bedrijfslogo. Zo werkt Teamwear!

engelbert strauss logoservice

Stap 6: Snel naar het juiste product


Via de product-filter in de onlineshop van engelbert strauss komt u snel terecht bij het perfecte werkjack voor uw behoeften. Via selectievakjes kunt u veel relevante gegevens zoals maat, materiaal, geslacht, uitvoering, kleur enz. vooraf kiezen. De weergave van de geschikte artikelen wordt verminderd op basis van uw specificaties. Hier kan ook heel gericht op collectielijnen, normen en verzorgingseigenschappen gefilterd worden. De maattabel helpt u bij het kiezen van de juiste maat. Klaar! Nu staat niets uw perfecte outfit meer in de weg en laat het weer maar komen – in welke vorm dan ook!

engelbert strauss Werkjassen Filter
Meer
Minder

Engelbert Strauss B.V.

Tel
070 - 26 26 260
Fax
070 - 26 26 261
Alle prijzen excl. BTW