Trendy Werkjassen voor elke job


Jeans werk jack e.s.motion denim
Softshell werkjassen e.s. motion 2020
Functioneel werkjack e.s.dynashield
Jeans werk jack e.s.motion denim
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkjassen voor elke toepassing


Werkjassen voor elk weertype en verschillende toepassingsgebieden vindt u in de onlineshop van engelbert strauss. Onder de rubriek Jacks / Vesten worden verschillende werkjassen in alle branchekleuren overzichtelijk en in gedetailleerde 3D-afbeeldingen weergegeven.

Functionele werkjassen

Speciaal voor de meest ongunstige weersomstandigheden toont engelbert strauss het uitgebreide assortiment werkjassen ook onder het thema functionele kleding in de rubriek Special Shops. In de weersbeschermlaag worden hier naast de hoogwaardige, super functionele werkjassen met GORE-TEX®, WINDSTOPPER ® en dryplexx®-uitrusting ook bijzonder bewegingsvriendelijke softshell-jassen en comfortabele fleece-jassen gepresenteerd. Met de allround- en winterjassen uit de collectie e.s.vision biedt engelbert strauss de perfecte combinatie van materiaalsterkte en veel draagcomfort. In een intelligente mix van materialen wisselen slijtvaste delen en lichte comfortzones elkaar af, precies daar waar het nodig is – voor meer lichtheid, bewegingsvrijheid en functionaliteit. De winterjassen e.s.vision evenals de winterbodywarmers van de collectie zijn zowel voor heren als voor de speciale pasvormen voor dames en kinderen beschikbaar. Voor warmte zonder gewicht zorgt de ISOFILL® 200 in alle e.s.vision winter werkjassen-modellen; door de perfecte warmte-isolatie en een zeer goede ventilatie te bieden. De optimale werkjas voor de overgangstijd zijn de softshelljassen e.s.vision voor dames en heren.

Door de EAZYFIT-inzetten op de schouders en de rug wordt meer bewegingscomfort bereikt. Met softshells wordt een middenweg tussen fleecejacks en weerbestendige jacks gerealiseerd. Softshells zijn een stuk winddichter (en daardoor dus warmer) dan fleece, niet 100% waterdicht zoals weerbestendige werkjassen, maar wel (en dit is cruciaal) veel beter ventilerend!

Softshells zijn extreem licht en zijn bestand tegen zware belasting. Voor de vereiste veiligheid tijdens de avondschemering, slecht zicht etc. zorgen bij deze comfortabele werkjassen op kleur afgestemde reflecterende biezen. Belangrijk voor toepassingen die naast weersbescherming een hoge mate van visuele beschermingsmaatregelen vereisen biedt engelbert strauss voor het bereik arbeidsveiligheid ook een passende werkjas met waarschuwingskleuren onder de rubriek veiligheidskleding.

Hoogwaardige werkjassen voor elke job

De functionele kleding e.s.prestige in geel en oranje combineert, door het hoogwaardige dryplexx®-membraan, een uitstekende ventilatie en weersbescherming met de beste waarschuwingseigenschappen. Door de 3-laags-constructie wordt bovendien onaangename koude-inwerking door wind buiten gehouden – optimaal dus voor de laatste kledinglaag in het ui-systeem. Dit omvat, naast bescherming tegen weersinvloeden ook het bereik werkschoenen, die bovendien met verschillende membraan-uitvoeringen bij engelbert strauss verkrijgbaar zijn. Hier overtuigen vooral de modellen van de Moto-serie door de naadloze verwerking en het compleet geïntegreerde membraansysteem (kousprincipe). Zoals al bij de talrijke engelbert strauss werkjassen vormt ook hier de hoogwaardige dryplexx®-membraan het hart van de Moto-serie. De passende, weerbestendige veiligheidsschoen gecombineerd met een van de talrijke, functionele werkjassen uit het engelbert strauss programma zorgen voor de perfecte uitrusting op dagen met slecht weer.

Meer over het onderwerp

terug