Werkhandschoenen


Werkhandschoenen e.s.roughtough
Werkhandschoenen e.s.roughtough
Nitril-werkhandschoenen evertouch cut
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkhandschoenen van engelbert strauss


Bij vele soorten werk worden de handen zwaar belast en hebben daarom speciale bescherming nodig. engelbert strauss biedt u een groot assortiment werkhandschoenen, die - evenals de bedrijfskleding - voor de zwaarste belastingen zijn ontwikkeld.

Werkhandschoenen voor elke branche

In veel branches zijn werkhandschoenen in verschillende uitvoeringen nodig. Het familiebedrijf engelbert strauss ontwikkelt al sinds vele jaren werkhandschoenen, over het algemeen werkkleding die moet voldoen aan de eisen van elke afzonderlijke beroepsgroep. Voor de metaal en schrootverwerking heeft de shop speciale fijngebreide handschoenen met een coating van natuurlijke latex voor u ter beschikking. Voor de machinebouw, de wegenbouw en de betonverwerking bevelen wij werkhandschoenen met krimpgeruwde profilering aan. Deze werkhandschoenen beschermen de binnenkant van de hand optimaal en garanderen ook bij natte werkomstandigheden een hoge slipvastheid. Voor de sectoren bosbouw, hygiëne en ziekenhuizen hebben wij wegwerphandschoenen in het programma. Deze hebben een rolrand en zijn elastisch en soepel. Vanzelfsprekend levert engelbert strauss de wegwerphandschoenen in een dispenserbox.

Wanneer u ook bij koude aan moet pakken, vindt u bij engelbert strauss speciaal een selectie werkhandschoenen voor de winter. Deze modellen zijn goed gevoerd. Zo zijn uw handen ook in de winter altijd goed beschermd.

Werkhandschoenen in de hoogste kwaliteit

Welk type werkhandschoenen u ook nodig heeft, engelbert strauss staat borg voor een hoge kwaliteit, wat niet alleen geldt voor handschoenen, maar ook voor werkschoenen en andere beroepskleding. Alle modellen zijn exact op uw toepassingsgebied afgestemd. Ook het materiaal wordt dienovereenkomstig geselecteerd. Elke product staat voor een hoog draagcomfort en een optimale fijngevoeligheid. De coating van de werkhandschoenen is eveneens afgestemd op het toepassingsgebied. U kunt kiezen uit de klassieke leren modellen of de eenvoudige en soepele werkhandschoenen met een coating van nitril. Werkhandschoenen van rubber zijn vloeistofafstotend en bestand tegen oliën en vetten. In het algemeen zijn alle aangeboden producten zeer duurzaam, omdat ze van sterke materialen zijn vervaardigd. Bovendien zijn ze slijtvast en hebben ze een hoge beschermende werking. De natuurlijke vezels zijn huidvriendelijk.

Meer over het onderwerp

terug