PVC-tricot-handschoenen Grip,per 12

12 paar / pak
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

18,88 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 4 pakken: 15,83

v.a. 10 pakken: 14,37

v.a. 50 pakken: 12,92


6
7
8
9
10

Maat: 6
Artikelnummer: 7612186
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

  • katoenen handschoenen met een goede pasvorm
  • uitstekende grip door PVC-noppen op de palm
  • met locknaad voor betere houdbaarheid
  • toepassingsmogelijkheden: ideaal oor alle droge werkzaamheden, die tact vereisen en specifek voor het omgaan met gevoelige oppervlakken
  • lengte: ca. 24 cm
Textielhandschoenen

Kwetsbare materialen vereisen een hoge mate van gevoeligheid. Textielhandschoenen bieden een optimale bescherming voor de handen, maar ook voor het product. Het op katoen gebaseerde materiaal voelt op de huid comfortabel zacht aan en zorgt dankzij de ademende functie voor droge handen. Tricot handschoenen zijn populaire onderhandschoen. Badstof handschoenen verwarmen de handen betrouwbaar.