Werkbroeken voor elke job


Werkbroeken Functionele werkbroek e.s.dynamic
Functionele werkbroek e.s.dynamic
Functionele werkbroek e.s.dynamic
Dames werkbroek e.s.motion 2020
Zonder verzendkosten!

Gratis verzending tot 23 december 2016!

Betaalwijze

iDeal
PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
NL – 4780 WS Moerdijk

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Werkbroeken van klassiek tot sportief


Werkbroeken moeten sterk zijn en worden gekenmerkt door een lange levensduur. Het belangrijkste is echter, dat de werkbroeken geheel op de speciale behoeften van de afzonderlijke beroepen zijn afgestemd. Het familiebedrijf engelbert strauss ontwikkelt daarom vele praktijkgeoriënteerde producten in eigen beheer. In de online-shop van engelbert strauss worden werkbroeken voor timmerlieden, metselaars, bosbouwers, verzorgende beroepen, horeca en nog veel meer aangeboden. Moderne werkbroeken moeten meer aankunnen dan de klassieke blauwe overall. Ze moeten de drager beschermen, veel bergruimte voor gereedschap bieden, comfortabel zijn en er bovendien sportief uitzien. Dat daarbij ook rekening kan worden gehouden met de individuele eisen van de diverse bedrijfstakken, bewijst engelbert strauss met zijn verschillende collecties.

Voor elk beroep de juiste werkbroek

Ligt de focus op weerstand en slijtvastheid, dan biedt engelbert strauss de robuuste workwear-lijn e.s. prestige aan. Eigenschappen zoals de scheurbestendigheid en schuurvastheid, hittebestendigheid en water-, vuil- en olieafstotende werking maken de werkkleding e.s. prestige tot workwear, die ook tegen de zwaarste werkomstandigheden bestand is. Wie de hele dag buiten werkt, heeft een werkbroek nodig, die bijzonder sterk is en die beschermt tegen weer en wind. Wij bevelen onze multifunctionele werkbroeken aan, die ook tegen regen beschermen. Deze werkbroeken hebben een speciale 2-laags-constructie en zijn licht en zacht. Dat garandeert ook direct op de huid een aangenaam gevoel. Passend daarbij vindt u in de online-shop van engelbert strauss de werkjacks. Veel werkbroeken zijn voorzien van een hoogwaardig laminaat en daardoor water- en winddicht en ademend. Het windchill-effect krijgt geen kans, want het afkoelen van de benen wordt voorkomen. Bovendien geven de werkbroeken een betrouwbare bescherming tegen nattigheid en kou. Een veelzijdige zakkenconstructie zorgt ervoor, dat gereedschappen en werkmaterialen gemakkelijk kunnen worden ondergebracht.

Ruime keuze aan werkbroeken voor horeca en medische praktijk

Wie in de horeca of de medische praktijk werkzaam is, is blootgesteld aan allerlei werkomstandigheden. Daarom moeten werkbroeken voor deze sectoren een hoog draagcomfort hebben. Daar hebben wij rekening mee gehouden en broeken ontwikkeld, die aan de eisen daarvoor voldoen. De broeken garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort. Ook de bijbehorende werkschoenen moeten volgens deze criteria worden gekozen. Materialen zoals stretch of lycra werken ontspannend op de huid. Juist in de horeca hebben werkbroeken veel te verduren. Daarom hebben wij sneldrogende en kreukvrije modellen ontwikkeld. Ook uitlubberen wordt voorkomen. Vlekken kunnen de werkbroeken nauwelijks bederven, want ze zijn kookvast, chloorecht en kunnen ook op hoge temperaturen worden gewassen. Ook mensen die in de verzorging en de medische praktijk werken hebben comfortabele werkkleding nodig. Daarom passen we hier graag elastische materialen toe.

Professionele werkbroeken

Een uniforme huisstijl speelt naast alle functionaliteit natuurlijk ook een belangrijke rol. Als visitekaartje van textiel biedt engelbert strauss met de collecties e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision en e.s. roughtough moderne, sportieve werkkleding aan, die zich naast de uitstraling als team ook leent voor een hoge mate aan individualiteit voor de afzonderlijke medewerker. Zoals in een blokkendoossysteem kunnen de afzonderlijke delen van de collecties qua kleur op elkaar worden afgestemd. Naast tuin- en werkbroeken staan bijvoorbeeld werkjacks, weerbestendige jacks, shirts, petten en een verscheidenheid aan accessoires ter beschikking om te combineren en te variëren in de populaire e.s. look. Zelfs veiligheidsschoenen van het merk e.s. passen in het design en in de kleurencombinaties van de bestaande bedrijfsoutfit. Zo ontvangt u de complete uitrusting voor uw behoeften in één bestelling snel en betrouwbaar uit één bron.

Meer over het onderwerp

terug