Werkkleding

Cargobroek e.s. comfort*

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

56,75 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 53,12

v.a. 20 stuks: 50,70

kleur: antraciet/zwart
normaal
|
slank
|
gezet

42
44
46
48
50
52
54
56
58
60
62
64

Maat: Heren 44 | Dames 34
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 95411
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Extra elastisch – extra comfortabel – extra licht! Door het elastische materiaal bij de bovenbenen, voor en achter, volgt deze functionele cargobroek elke beweging. Het speciale: de bi-stretch-inzetten zijn zowel in de breedte als in de lengte elastisch en bieden optimaal draagcomfort. Dijbeenzakken aan beide kanten, elk met klep, klittenbandsluiting en opgestikt gsm-zakje met pennenvakjes. Twee achterzakken met klep, duimstokzak rechts en links aan de binnenkant en twee steekzakken, links met veiligheidszakje. elastische Flexbelt®-band opzij.


Materiaal: 1. bovenmateriaal 65% polyester/35% katoen
2. bovenmateriaal 95% polyester/5% polyurethaan
Stretchinzet: 90% polyester/10% elasthan (ca. 245 g/m2)
Wasbaar bij 40 °C.


* alle modellen uit deze collectie zijn beschermd volgens Europese wetgeving

FLEXBELT®
FLEXBELT

De FLEXBELT® comfort technology staat voor een comfortabel bandsysteem, waarbij de geïntegreerde band van de kleding bijzonder rekbaar is en dus bijdraagt aan een aangenaam draaggevoel.


* alle modellen uit deze collectie zijn beschermd volgens Europese wetgeving