Menu Products

Cargobroek

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

45,86 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 42,23

v.a. 20 stuks: 38,60

kleur: zwart
normaal
|
slank
|
gezet

42
44
46
48
50
52
54
56
58
60
62
64

Maat: Heren 42 | Dames 32
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 95485
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Hoogwaardig uitgevoerde cargobroek met drievoudige kapnaden. Uitgevoerd met twee extra ruime steekzakken, muntzakje, twee achterzakken, waarvan een met klep en klittenbandsluiting. Twee grote functionele dijbeenzakken met klep en klittenbandsluiting. Opgestikt gsm-zakje en gereedschapszak, beide met klep en klittenbandsluiting, twee pennenvakjes. Duimstokzak en hamerlus. De elastische band zorgt voor meer comfort zonder te knellen. Gulp met metalen rits en schuifknoop.


Materiaal: 65% polyester en 35% katoen (ca. 310 g/qm).
Wasbaar bij 60°C.