Werkbroek


Functionele werkbroek e.s.dynamic
Tuin werkbroek e.s.motion 2020
Functionele werkbroek e.s.dynamic
Functionele werkbroek e.s.dynamic
Zonder verzendkosten!

Gratis verzending tot 23 december 2016!

Betaalwijze

iDeal
PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
NL – 4780 WS Moerdijk

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Een werkbroek moet sterk zijn


De eisen aan een werkbroek zijn afhankelijk van werkveld en weersomstandigheden geheel verschillend. engelbert strauss weet dat en heeft daarom verschillende werkbroeken in het assortiment, die stuk voor stuk optimaal op de betreffende eisen zijn afgestemd. Bij de ontwikkeling van een werkbroek is het voor engelbert strauss vooral belangrijk nauw op de behoeften van de ambachtsman aan te sluiten en voorstellen ter verbetering direct te realiseren. Daarom zijn de broeken tot in detail gericht op de praktijk.

Werkbroek e.s. motion

Met name de werkbroek e.s. motion overtuigt niet alleen door zijn ontwerp, maar ook door de materialen en zakken. De kniepartij is verstevigd met Cordura en daardoor bijzonder sterk. De elastische Flexbelt®-band opzij maakt de broek bijzonder comfortabel. Werkbroek motion is verkrijgbaar als werkbroek, tuinbroek en short en heel speciaal ook als zomer- of wintermodel. Het zomermodel is bijzonder licht gemaakt en ook bij warme temperaturen aangenaam te dragen. De winterwerkbroek heeft een ingewerkte fleece-voering, die verwarmt wanneer het koud is.

Trendy werkjeans

Bijzonder modern en sportief is de werkbroek als jeans. Hetzij casual in 5-pocket-style of extra robuust met Cordura-garneringen bij de knieën. Als short zijn jeans ook absoluut´geschikt voor de zomer.

Werkbroek voor alle weersomstandigheden

Wie de hele dag bij weer en wind buiten werkt is aangewezen op een broek, die aan deze extreme eisen voldoet. Perfect geschikt hiervoor is de functionele GORE-TEX®-broek van e.s. De uitvoering van de broek met hoogwaardig GORE-TEX®-laminaat maakt de werkbroek waterdicht, winddicht en toch ademend. Daardoor biedt de broek betrouwbare bescherming tegen nattigheid en kou.

Wij leveren bedrijfskleding snel, onze klanten tevredenstellen is ons belangrijkste doel.

Meer over het onderwerp

terug