Werkkleding

e.s. Hoody Metallica, dames

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

40,54 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

2XL

Maat: 2XL
Artikelnummer: 70524
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

 

 

 


  • Oversized hoody met extra brede schouders
  • trendy used-look door speciale waseffecten en gesneden zoomranden
  • meerdere wasbeurten verhogen de coolness-factor: naadranden kunnen wat oprollen of rafelen
  • opvallende Metallica-print en e.s.-logo op de voorzijde voor echte fans
  • royale capuchon en praktische kangoeroezak
  • geribbelde boordjes op de mouwen, kraag en zoom en geribbelde zij-inzetstukken voor nog meer beweeglijkheid


Materiaal: 80% katoen/20% polyester (ca. 300 g/m²)
Wasbaar op 40°C.

Het hoogtepunt van de gelimiteerde e.s.motion ten fan-edition: de sterke crew hoody in oversized snit met bijpassende print van de metal legendes. Echte blikvanger: de kraag in brede, ronde halsstijl met aangenaaide capuchon. De perfecte festivalhoody voor echte Metallica-fans!

Door wassen verkleurde used-look, open randen, geribbelde look op de zoom: de e.s. Metallica-hoody is een compositie van optische highlights. Ziet er te gek uit en maakt een geweldige indruk!

In het kader van de WorldWired Tour 2019 zal engelbert strauss samen met Metallica de e.s.motion ten in Europa presenteren. Met Metallica ontwierp engelbert strauss een gelimiteerde fan-edition bestaande uit een hoody, shirt en baseball cap.