Menu Products

Tangsleutel

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

24,81 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 22,39

v.a. 6 stuks: 21,16

Artikelnummer: 5513425
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Vervaardigd van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal, matrijsgesmeed en oliegehard, hoogwaardig veredeld. Door de gladde, beweeglijke bek zeer geschikt voor het grijpen van moeren, veredelde armaturen en het breken van tegels. De gekromde snelle verstelmogelijkheid met drukknop maakt het snel aandraaien en losdraaien van schroefverbindingen mogelijk volgens het ratelprincipe. Met zijn gewicht van slechts - 375 g beduidend lichter dan vergelijkbare producten.


Lengte: 250 mm, 

Spanwijdte: 53 mm

Verstelmogelijkheid: 10-voudig

Gewicht: 375 g