Menu Products

Verlengingskabelhaspel Garant-R-Bretec

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

72,48 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 70,06

v.a. 6 stuks: 66,43

25m
50 m
Uitvoering: 25m
Artikelnummer: 5510040
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Uitgerust met Bretec®-draaicontacttechniek. Voor kortstondig gebruik buiten IP 44. Verlengingskabelhaspel met stekker en koppeling. Bescherming tegen oververhitting: controlelamp bij oververhitting en overbelasting. Haspel van speciale Breflex®-kunststof. Stabiele standaard van stalen buis met ergonomisch handvat.
25/20 m rubberen kabel, H05RR-F 3G1,5.


Met Bretec®-draaicontacttechniek draait het binnendeel van de kabelhaspel niet mee. Dat voorkomt het verdraaien van aangesloten kabels bij het afrollen! Nooit meer een kabelwarboel!


TÜV geprüft
Made in Germany
Spatwaterdichte (IP 44)