Menu Products

brennenstuhl tafelcontactdoos Premium-Line

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

18,74 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 17,53

v.a. 6 stuks: 16,32

6-voudig, 3 m kabel
10-voudig, 3 m kabel
Uitvoering: 6-voudig, 3 m kabel
Artikelnummer: 5510015
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Contactdoos Premium-Line


Premium-Line contactdoos met 9-polige, verlichte veiligheidsschakelaar en schuin geplaatste veiligheidstekkerdozen, ideaal voor haakse stekkers. Door het gebruik van zeer breukbestendige speciale kunststof is deze contactdoos zeer stabiel en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De praktische snoerhouder zorgt voor het netjes opbergen, wanneer de contactdoos niet in gebruik is. De ogen voor wandmontage completeren de uitvoeringskenmerken van deze stekkerdoos op zinvolle wijze. met kinderbeveiliging. 3 m lang snoer H05VV-F 3G1,5
Kleur: zwart


6-voudig / 10-voudig

  • Made in Germany
  • TÜV getest