Menu Products

6-voudige pc-stekkerdoos met overspanningsbeveilig

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

47,07 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 43,44

v.a. 6 stuks: 41,02

Artikelnummer: 5510013
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

6-voudige pc-stekkerdoos met overspanningsbeveiliging en netfilter

  • Ideaal voor alle computers, monitoren en televisies
    Gegarandeerde bescherming tegen hoge overspanningen en sterke stroomstoten. Configuratie met drie geleiders beschermt fase, nul en aarde. Met thermische zekering, extra bescherming tegen extreme verhitting van de varistoren en voor het onderbreken van de netspanning bij sterke overspanning. Optische functieweergave van de apparatuurbescherming. Verlichte veiligheidsschakelaar, tweepolig in-/uitschakelbaar en verwisselbare zekering van tien ampère. Uitstekende bescherming tegen hoogfrequentstoringen door geïntegreerd filter. Ontstoringsfilters voorkomen dat storingsimpulsen uit het lichtnet in de aangesloten apparaten terechtkomen en dat omgekeerd storingen van deze apparaten in het lichtnet terechtkomen. Zes diagonaal geplaatste contactdozen, 3 meter lang snoer H05VV-F 3G1,5.


Made in Germany