Veiligheidsschoenen


e.s. S3 Veiligheidsschoenen Cebus mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Zahnia mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Sinope low
e.s. S3 Halfhoge veiligheidsschoenen Cebus low
Zonder verzendkosten!

Gratis verzending tot 23 december 2016!

Betaalwijze

iDeal
PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
NL – 4780 WS Moerdijk

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Veiligheidsschoenen op engelbert strauss


Veiligheidsschoenen van engelbert strauss beschermen uw voeten bij elke stap. Om voor elke behoefte het juiste model te kunnen bieden, heeft engelbert strauss een veelzijdig aanbod aan werkschoenen, dat aan de diverse normen en richtlijnen voldoet.

Naast de veiligheid speelt natuurlijk ook het draagcomfort een grote rol. Per slot van rekening zijn veiligheidsschoenen in de meeste ambachten een constante begeleider en dat een hele werkdag lang. Dat het comfort in beschermend schoeisel niet simpelweg een kwestie van gemak is, toont de dagelijkse, ambachtelijke werkpraktijk. Drukplekken en voortijdige vermoeidheid zijn vaak onderschatte gevaren. Daarom moeten professionele veiligheidsschoenen beweeglijk en flexibel zijn, watteringen moeten tegen onaangename wrijving beschermen en een verlaging van het totaalgewicht moet vermoeidheid voorkomen. Geschikte modellen voor zulke hoge eisen worden op het gebied van schoeisel geleverd door engelbert strauss. Veiligheidsschoenen van de klassen S1 – S5 vindt u hier overzichtelijk gesorteerd en weergegeven.

Veiligheidsschoenen en hun doel

Voor de verschillende beroepen staan u bij engelbert strauss verschillende modellen ter beschikking. Veiligheidsschoenen van veiligheidsklasse S1 zijn met een teenbescherming (van staal, aluminium of kunststof) versterkt, moeten brandstofbestendige zolen en antistatische eigenschappen hebben. De hiel moet gesloten zijn. Veiligheidsschoenen van klasse S2 zijn daarnaast minstens 60 min waterdicht. Veiligheidsklasse S3 biedt bovendien nagenoeg niet kapot te lopen zolen met profiel. 100% waterdicht zijn veiligheidsschoenen van klasse S4 en S5.

Veiligheidsschoenen, die qua design en functie imponeren, zoals de veiligheidsschoenen Zardik van klasse S3 en de klassieke rubberlaarzen en veiligheidslaarzen die voor de verschillende sectoren verkrijgbaar zijn in de online-shop van engelbert strauss. Hier vindt ook u de juiste veiligheidsschoen voor uw behoeften. Er is een grote vraag naar goede schoenen, zowel in de landbouw als in ziekenhuizen, in de horeca en in de bouw. Veiligheidsschoenen, die bestand zijn tegen weer en wind evenals veiligheidslaarzen voor de winter. De eisen zijn hoog. Modderige bodems belasten de enkels, smerige tegelvloeren vragen om verhoogde slipvastheid, de voeten moeten te allen tijde droog blijven en spijkers en houtsplinters mogen niet binnendringen. Robuuste zoolprofielen, een hoge schacht ter bescherming van de enkels en weerbestendige materialen zijn nuttige beschermingsmiddelen. Wij adviseren u graag over de geschikte werkschoenen voor uw individuele behoeften. Met de juiste werkkleding voor uw behoeften, van klassieke signaalkleding via weerbestendige, robuuste functionele kleding tot werkkleding voor de hygiënische gebieden zoals klinieken, medische praktijken en horeca, biedt engelbert strauss de juiste uitrusting voor uw beroep – en dat van kop tot teen.

Functionaliteit van de veiligheidsschoenen

De gehele werkdag door zijn deze schoenen uw vaste metgezellen, daarom bieden wij u veiligheidsschoenen, die niet alleen ademend zijn, maar ook door een hoog draagcomfort dankzij gewatteerde elementen en zachte binnenzolen hoog scoren. Ze beschermen bovendien tegen letsel. Uw voeten en gewrichten zullen u dankbaar zijn, wanneer u voor onze veiligheidsschoenen kiest. Gecombineerd met een van de vele werkbroeken uit onze online-shop is het mogelijk de werkkleding qua uiterlijk op elkaar af te stemmen. In ieder geval bieden alle veiligheidsschoenen teenbescherming aan. Door de uitstekende verwerking storen deze echter in het geheel niet bij het werk. Ademende materialen voorkomen ophoping van vocht, zodat u niet hoeft te vrezen voor natte voeten en onaangename luchtjes na afloop van het werk. Verstevigingen bij de hiel dempen elke nog zo kleine stap, zodat u ook na ettelijke uren dragen geen zware en vermoeide voeten hoeft te vrezen. De veiligheidsschoenen zijn naar keuze uitgerust met klittenbandsluiting of veters. In de engelbert strauss online-shop kunt u diverse modellen uit de verschillende veiligheidscategorieën bestellen. Wanneer er iets een keer niet past, kunt u vanzelfsprekend het artikel retour zenden.

Meer over het onderwerp

terug