Veiligheidsschoen


e.s. S3 Halfhoge veiligheidsschoenen Cebus low
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Cebus mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Zahnia mid
e.s. S3 Veiligheidsschoenen Sinope low
Zonder verzendkosten!

Gratis verzending tot 23 december 2016!

Betaalwijze

iDeal
PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
NL – 4780 WS Moerdijk

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Veiligheidsschoen van engelbert strauss


De juiste veiligheidsschoen is uw betrouwbare beschermer bij het werk. Voor de verschillende werkgebieden biedt engelbert strauss daarom meer dan 200 verschillende werkschoenen aan, die voldoen aan de eisen van de diverse beroepen.

Gehard tegen elk soort weer, uitgerust met beschermplaten van staal – een goede veiligheidsschoen is een ware strijder, die de gevaren bij het dagelijks werk zonder vrees tegemoet treedt. Ingedeeld in veiligheidsklassen zijn de veiligheidsschoenen bij engelbert strauss met verschillende beschermende functies uitgerust. Beschermkappen van staal of van speciale hightech-kunststoffen, oersterke tussenzolen van staal of Kevlar®, van beschermklasse S1 t/m S5 – hoe veelzijdig het onderwerp werkschoenen kan zijn, toont engelbert strauss hieronder met zijn omvangrijke schoenenprogramma. Wintervast werkschoeisel zoals de winterveiligheidslaarzen Comfort12 behoren net zo goed tot het programma als de lichte veiligheidssandalen Nürnberg, of de witte S2-veiligheidsschoenen Kos.

In de online-shop van engelbert strauss zijn speciale veiligheidsschoenen voor de bosbouw, voor lassers, voor de bouwnijverheid, voor de keuken, de medische praktijk en ziekenhuizen evenals voor alle ambachtelijke sectoren verkrijgbaar. Er is echter één eis die voor vrijwel alle branches geldt: de juiste veiligheidsschoen moet slipvast zijn – en dat niet alleen op droge oppervlakken, maar ook bij water, regen of ijs. Sommige sectoren vereisen ook slipvastheid bij olie en vetten of bij gladde tegelvloeren in slagerijen. Speciale veiligheidsschoenen bieden ook hier de juiste oplossing voor de individuele behoeften. Daarnaast is ook de juiste beschermende handschoen belangrijk voor elk specifiek gebied. Met een ruim assortiment aan werkveiligheidsartikelen rondt engelbert strauss het uitgebreide assortiment af. Naast veiligheidshandschoenen worden ook eerstehulpmaterialen, valbeveiligingsproducten, gehoorbescherming, helmen en veiligheidsbrillen geleverd.

Meer over het onderwerp

terug