Veiligheidskleding


Veiligheidskleding bosbouwkleding met snijbescherming
Veiligheidskleding zichtbaarheidskleding
Veiligheidskleding zichtbaarheidskleding
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Veiligheidskleding van engelbert strauss


De juiste veiligheidskleding voor de verschillende branches vindt u bij engelbert strauss. Beschermende kleding en het juiste toebehoren snel en betrouwbaar geleverd – en dat in één bestelling. engelbert strauss is hét adres voor uw individuele behoeften op en rondom uw werk. Veiligheidskleding kan zowel de snijbeschermingskleding voor de bosbouw, de brandwerende kleding voor lassers als de wergwerpkleding voor laboratoria zijn. Hoe divers het thema veiligheidskleding is, kunt u ervaren in de engelbert strauss shop. Daar vindt u de beschermende uitrusting voor de meest uiteenlopende branches en toepassingen. Vooral ook als het gaat om bescherming tegen weersinvloeden biedt engelbert strauss een breed assortiment aan functionele kleding en regenkleding aan. Bescherming tegen weersinvloeden speelt vooral een belangrijke rol in de landbouw en de bouwnijverheid. Duurzame bescherming tegen het weer met een uitstekend klimaatcomfort: dat is de eis voor professionele weerbestendige veiligheidskleding. Alleen door een optimaal ademend vermogen en bescherming tegen het binnendringen van vocht en koude kunnen verkoudheden en ziektes worden voorkomen. Met onze functionele kleding e.s. prestige wordt de beste bescherming tegen weersinvloeden bereikt met een uitstekend klimaatcomfort. Om de veiligheidskleding te optimaliseren, biedt engelbert strauss talrijke producten rond het thema persoonlijke beschermende uitrusting, evenals een breed assortiment aan veiligheidsschoenen aan.

Functionele veiligheidskleding

Om ook onder de meest barre weersomstandigheden optimaal beschermd te zijn, biedt engelbert strauss veiligheidskleding in signaalkleuren aan, die het lichaam betrouwbaar beschermen tegen koude, wind en slecht weer. Veiligheids-softshelljacks zijn de ideale veiligheidskleding voor herfst en winter. Tegen ijzige kou beschermt veiligheidskleding e.s. image met thermo-wattering. Bodywarmers, tuinbroeks en de veiligheids-pilotenjacks e.s. image in signaalkleuren en met dikke wattering zijn de optimale metgezellen voor meer veiligheid in de winter.

Praktische veiligheidskleding

Pas door het juiste toebehoren wordt veiligheidskleding compleet. Een wegwerpoverall tegen besmetting door radioactieve deeltjes of bescherming tegen virussen is alleen dan zinvol, wanneer ook de juiste beschermende producten op het gebied van hand- en adembescherming worden gedragen. Om de aanschaf van een complete uitrusting voor het dagelijkse werk te vergemakkelijken, heeft engelbert strauss zich tot taak gesteld voor elk soort werk de juiste uitrusting in één bestelling te kunnen leveren. Naast een comfortabele tuinbroek kunnen op die manier ook het bijpassende schoeisel en de respectieve werktuigen worden besteld. Een breed scala aan veiligheidskleding en -produkten en tal van artikelen op het gebied van bedrijfsbenodigdheden maken het inkoopproces voor onze klanten uit handel, industrie en dienstverlening gemakkelijker. Naast praktisch gereedschap, schoonmaakmiddelen, transportmiddelen en elektrisch gereedschap levert engelbert strauss ook de complete inrichting voor uw werkplaats. Als toerustingsbedrijf voor ondernemingen streven wij er voortdurend naar op maat gesneden oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Daarom betrekken wij onze klanten bij het ontwikkelingsproces. Workwear em veiligheidskleding van het merk e.s. moet zich eerst in de praktijk hebben bewezen, voordat het opgenomen wordt in ons programma.

In veel beroepen moet men voortdurend gereedschappen en andere gebruiksvoorwerpen op zak hebben om effectief te kunnen werken. Daarom is de veiligheidskleding aan jacks en broeken voorzien van talrijke zakken, insteekvakken en ook binnenvakken. Voor het opbergen van gereedschappen, mobiele telefoon, pennen en andere gebruiksvoorwerpen staat een veelheid aan mogelijkheden ter beschikking. Deze soort veiligheidskleding beschermt echter niet alleen tegen ongevallen, ook de bescherming tegen slecht weer speelt een belangrijke rol. Hoogopstaande kragen, mouwboorden en een geïntegreerde kinbescherming en dat alles gecombineerd met de juiste werkschoenen maken het werken zo aangenaam mogelijk. Hoogwaardige reflectoren van 3 M Scotchlite® zorgen bovendien voor veiligheid.

Meer over het onderwerp

terug