Veiligheidshelm voor professionals


e.s. Werkhelm
e.s. Veiligheidshelmcombinatie voor de bosbouw
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Veiligheidshelm - Hoofdbescherming van engelbert strauss


De juiste veiligheidshelm voor uw beroep wordt u geleverd door engelbert strauss, Duitslands specialist voor professionele werkkleding en werkveiligheid. Speciale bosbouwhelm-combinaties behoren net zo goed tot het programma als 4- en 6-punts veiligheidshelmen en speciale helmen voor elektriciens.
engelbert strauss biedt voor individueel gebruik op het werk verschillende producten op het gebied van hoofdbescherming. De persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voor elke werknemer enorm belangrijk. Naargelang het werkveld wisselen de eisen van Veiligheidshelm & Co. Geschikte handschoenen voor elk gebied, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming – van ambacht tot ambacht verschillen de veiligheidsvoorschriften. In de bosbouw is naast de juiste helm ook gezichtsbescherming nodig, die tegen verwondingen door takken, spanen, splinters etc. beschermt. Hier is een complete bosbouwhelm-combinatie handig die helm en gezichtsbescherming in één product verenigt. De uitvoering in signaalkleuren spreekt vanzelf voor het werk in de bossen.

Ook speciale helmmodellen voor elektriciens vindt u in onze portfolio. De 6-punts elektricienshelmen van Schuberth conform EN 397 bieden betrouwbare bescherming tegen elektrische schokken tot 1.000 volt. Een comfortabele riem en een lederen zweetband zorgen voor het nodige draagcomfort. Ook speciaal gereedschap voor elektriciens en complete gereedschapskoffers behoren tot het programma van engelbert strauss. Voor de verschillende beroepen biedt engelbert strauss naast werkkleding, werkveiligheidsproducten, bedrijfsbenodigdheden en gereedschap ook de juiste veiligheidsschoenen aan. Geheel volgens het motto "van kop tot teen" beschermd, vindt u in de online-shop van engelbert strauss een uitgebreid assortiment aan professionele producten voor uw beroep. Veiligheidshelmen, die met passende toebehoren uitgebreid kunnen worden, zijn zeer praktisch. Vrijwel alle modellen bij engelbert strauss zijn geschikt voor het aanbrengen van gehoorbeschermers. Vizieren, gelaatsschermen, nekbescherming, helmbrillen etc. breiden de hoofdbescherming individueel uit. Zo bouwt u met de veiligheidshelm een allesomvattend systeem voor de persoonlijke beschermingsmiddelen op.

Meer over het onderwerp

terug