Veiligheidsbril


e.s. Veiligheidsbril Araki
e.s. Veiligheidsbril Abell
e.s. Veiligheidsbril Odas
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Veiligheidsbril van engelbert strauss


De veiligheidsbril is in veel werkgebieden een vaste metgezel, die beschermt tegen letsel aan het gevoelige netvlies. Bij engelbert strauss vindt u diverse modellen veiligheidsbrillen voor verschillende behoeften. Wanneer de werkplek continu gebruik van een veiligheidsbril vereist, moet deze niet alleen tegen letsel beschermen, maar ook perfect zitten en comfortabel te dragen zijn. engelbert strauss biedt daarom modellen aan met verstelbare beugellengte en hoogte, bijv. de veiligheidsbril e.s. Helin. Zonder te beslaan en met een zicht rondom van 180° biedt ook de veiligheidsbril Axis uitstekende beschermings- en draageigenschappen. Als getint model verbetert de Axis contrast en reliëf en beschermt tegen mechanische beschadiging en storend licht. Dat zorgt voor minder vermoeidheid en inspanning voor de ogen.

De veiligheidsbril met gezichtsbescherming

Maar ook complete gelaatsschermen en veiligheidsbrillen met gezichtsbescherming vindt u onder het hoofdstuk oogbescherming op engelbert strauss. Voor uw persoonlijke beschermingsmiddelen biedt engelbert strauss een verscheidenheid aan producten voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Zoals bijv. ook signaalkleding, handschoenen, adembeschermingsproducten en diverse modellen veiligheidsschoenen. Ingedeeld in de verschillende beschermingsniveaus vindt u hier werkschoenen van klasse S1 t/m S5. Alle veiligheidsbrillen in het assortiment van engelbert strauss voldoen aan de norm EN 166, bovendien voldoen sommige modellen daarnaast aan de eisen van de normen EN 170 en 172.

Meer over het onderwerp

terug