Valbeveiliging voor professionals


Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Valbeveiliging op engelbert strauss


Voor werk op grotere hoogte biedt engelbert strauss u professionele valbeveiliging, het grote Europese verzendhuis voor werkkleding, werkveiligheid en bedrijfsbenodigdheden. Een geschikte valbeveiliging is voor veel bedrijfstakken onmisbaar. Bij werkzaamheden op het dak, op steigers of in de bosbouw. engelbert strauss biedt voor de desbetreffende behoeften speciale producten op het gebied van valbeveiliging aan. Harnasgordels in verschillende varianten, opvangvesten, horizontale beveiligingsapparaten voor montagewerkzaamheden in de staalbouw, steigerbouw en hoogbouw evenals klimgordels voor boomverzorging en complete veiligheidssets. Het gebied van werkveiligheid bij engelbert strauss is zeer veelzijdig. Ook bij producten voor valbeveiliging biedt het bedrijf een ruime keuze, met het juiste toebehoren. Schroef-, twistlock- en trilock-karabijnhaken behoren net zo goed tot het programma als geschikte kabels en klemmen.

Daarnaast hebben wij een verscheidenheid aan werkhandschoenen voor de diverse bedrijfstakken. Ingedeeld in de materialen leer, textiel en kunststof vindt u hier een ruime keuze voor het betreffende gebruiksdoel. In de online-shop van engelbert strauss geeft de tool „Gebruikstips“ overzichtelijke hulp bij de keuze van uw specifieke handschoen. Qua eigenschappen ingedeeld naar belangrijkheid worden op die manier de in aanmerking komende producten voorgesteld. Van rubberhandschoenen tot de montagehandschoen van hightech-materiaal zijn hier meer dan 120 verschillende modellen te vinden. Speciale snijbeschermingsmodellen voor de bosbouw of montagehandschoenen voor veel vingervaardigheid: hier wordt betrouwbaar in elk gebruiksdoel voorzien. Met de juiste werkhandschoenen en werkkleding worden uw persoonlijke beschermingsmiddelen compleet. Een perfecte bescherming dus, want veiligheid staat voorop.

Meer over het onderwerp

terug