Menu Products

Theedoek Microvezel, per 3 stuks verpakt

3 stuks / pak
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

10,64 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 10 pakken: 9,40

kleur: wit
Artikelnummer: 1512461
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

De sterk absorberende microvezel-allrounder is zeer geschikt voor stralende, pluis- en streepvrije reiniging van van glazen en bestek. Het materiaal absorbeert aanzienlijk meer water dan vergelijkbare doeken van katoen. Bovendien kan hij uitstekend worden gebruikt voor het poleren van bestek, glas en zelfs roestvrijstalen oppervlakken.


Materiaal: 70 % polyester / 30 % polyamide-microvezel.
Wasbaar bij 90 °C.
Afmetingen: ca. 50 x 70 cm, in 3-pack