E.S.
TRAIL


Functionele workwear
in race-design


Heren

Ultralicht & slijtvast


De functionele broeken e.s.trail zijn gewoon tot in de puntjes uitgebalanceerd: sterk ripstop-weefsel aan de buitenkant - van binnen aangenaam zacht. Sneldrogend functioneel weefsel voor de hoogste performance - versterkte knie- en achterpartijen voor nog meer robuustheid.

Cool race-design - maar door en door workwear!

Sweatshort
zacht, comfortabel, robuust

Ziet er goed uit - voelt goed aan!

Een mix van zachte katoen en sterke elastomulti-ester vezel zorgt voor een onvergelijkbaar comfortabel draaggevoel en de beste vormstabiliteit. Moet je gewoon hebben gedragen!

Women’s workwear

Comfortabel in elke worker-positie!


Stretchy functionele stof met duidelijke worker-status: Dat is performance, voor volle worker-power! Het sterke ripstop-weefsel verrast met een bijzonder zachte binnenzijde, versterkte knie- en achterpartijen zorgen voor nog meer robuustheid tijdens de job. Ultralicht, sneldrogend en ongekend elastisch zitten de sportieve functionele broeken bovendien gewoon perfect bij volledige werkbelasting.

Functionele
tights

Sportief, beweeglijk, belastbaar: Dat is Women's workwear in topvorm! In de super comfortabele functionele tights is de worker-performance direct ingebouwd.

Robuust functioneel materiaal, bij de knieën extra versterkt, praktische zakken en een brede comfortband voor een perfecte zit.

Race Tights


Beste tijden voor worker-tights: net zo beweeglijk en comfortabel als je favoriete sportbroek, maar dan voor 100% workwear. De robuuste stretchstof gaat met iedere beweging mee en zorgt voor een professionele look - in iedere worker-positie.

Met extra knieversterkingen in de lange vorm!

T-shirt seamless e.s.trail
T-shirt Merino e.s.trail

Performance
shirts


Hier draait alles om een perfecte functie!
Warmteregulerend, ademend - tegelijkertijd extreem licht, zacht en bijzonder aangenaam op de huid: wie van comfortabel houdt, zal zeker van de nieuwe trail-shirts houden!
Sportieve functionele vezel, nagenoeg naadloos verwerkt of 100% natuurlijke merino-performance: Deze shirts zorgen ook op bewogen werkdagen voor een goed gevoel.

Ook voor kids
van comfortabele katoen-stretch
Grenzeloos plezier

Wie voortdurend in beweging is heeft het beste materiaal nodig om zich goed te voelen. Tada! Hier zijn de functionele broeken e.s.trail voor kids! Flexibele en robuuste double weave zorgt voor ongeremde action-feeling. Super licht en sneldrogend met een elastische band, versterkingen aan knieën en achterwerk plus een cool race-design: Zo moet een echte ontdekkers-broek er uitzien!

Alle
e.s.trail
producten

Nog meer noviteiten


Schoenen


Power
Tools


e.s.
motion ten


Heavy
Duty


Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking