e.s.


trail


ACTIVE-WORKWEAR VOOR KOUDE DAGEN


Herfst/winter '22

Functie in


race design


De high-performance-collectie e.s.trail zet niet alleen nieuwe visuele trends, ze combineert ook robuuste werkkleding met een sportief design en outdoor-gevoel. Zelfs in het koude seizoen zorgen beweeglijke, lichte functionele materialen voor comfort zonder compromissen!
Ontdek de collectie

PERFECTE MATERIAALMIX


Licht, comfortabel & super functioneel: dat is typisch e.s.trail. Fijne, aangenaam verwarmende merionowol scoort met 100% natuurlijke performance, sterke ripstop wordt met een mix van functionele vezels tot een robuuste & flexibele workwear.

STERKE PERFORMANCE


Warmteregulerend, ademend, sneldrogend - tegelijkertijd aangenaam licht en bijzonder comfortabel. De trail-collectie richt zich op een combinatie van stoere performance en moderne outdoor eigenschappen.

ACTIVE-WORKWEAR-STYLE


Sportieve look & outdoor-gevoel: Coole accenten in contrasterende kleuren en de sportieve, comfortabele pasvorm onderstrepen de active workwear-style van e.s.trail. Alle onderdelen van de collectie kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden.

NIEUW VOOR


HEREN


Hybride
gebreid jack
e.s.trail

Stijlvol overgangsjack met een sportief design en een sterke workwear-functie: Gewatteerde vulling houdt gevoelige delen van het lichaam aangenaam warm, robuust breisel zorgt voor veel flexibiliteit.
nu kopen
Hybride gebreide
jack met capuchon
e.s.trail

Comfort zonder compromissen: sportieve combinatie van robuuste ripstop-delen en flexibel breisel voor maximale bewegingsvrijheid. De perfecte workwear voor de seizoenswisseling!
nu kopen
100% merinowol
Shirt met col Merino e.s.trail
Sportieve tussenlaag van 100% fijne merinowol. De natuurlijke functionele stof zorgt voor het extra laagje warmte - verpakt in een casual coltrui, die extra bescherming biedt tegen koude tocht.
100% merinowol
Schipperstrui Merino e.s.trail
Zacht en warm, ademend en warmteregulerend: Hier komt de fijne merinowol volledig tot zijn recht. Natuurlijke functie gecombineerd met een sportieve stijl - bijna bovennatuurlijk goed!
Sweat pants e.s.trail
Functionaliteit treft flexibiliteit: met deze stijlvolle sweatpants van een robuuste katoenmix met strechtgehalte verloopt de overgang tussen workwear en homewear vloeiend.

NIEUW VOOR


DAMES


Hybride gebreide
jack met capuchon
e.s.trail,dames

Sportieve vrouwelijke look met sterke performance: robuuste vezels uit de outdoor-sector transformeren de comfortabele klassieker in een vuilafstotend overgangsjasje met stijl!
nu kopen
100% merinowol
Shirt met col Merino e.s.trail, dames
Puur natuur: 100% merinowol is functioneel, voelt licht op de huid en houdt u aangenaam warm. De sportieve coltrui beschermt de gevoelige zone van de hals tegen koude tocht.
100% merinowol
Schipperstrui Merino e.s.trail, dames
Winter must-have in sportieve stijl! Zachte merinowol zorgt voor een geraffineerde look en zit vol sterke workwear-functie: het is van nature warmteregulerend, geurremmend en flexibel.

DE BIJPASSENDE


UITRUSTING


Glove Holder
e.s.tool concept

Handschoenen e.s.trail allseason
Handschoenen e.s.trail winter

NIEUW VOOR


KINDEREN


Hybride gebreide
jack met capuchon
e.s.trail,kind.

Comfortabel & stoer: het perfecte overgangsjasje voor koele dagen! De gebreide delen bieden volledige bewegingsvrijheid, maar zijn toch robuust en vuilafstotend.
nu kopen
Fleece schipperstrui e.s.trail, kinderen
Zelfs op koude dagen lonkt het avontuur. Maar goed dat de sportieve fleece schipperstrui zo behaaglijk warm houdt en er daarbij ook nog eens ongelooflijk cool uitziet.
Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking