Werkkleding

Traditionele broek Alois

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

51,91 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 48,28

v.a. 10 stuks: 44,65

normaal
|
slank
|
gezet

44
46
48
50
52
54
56
58
60

Maat: Heren 44 | Dames 34
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 82499
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Beproefd comfortabel – tijdloze werkbroek. Traditioneel model, voldoet aan de eisen van de moderne werkomstandigheden – speciaal voor timmerlieden en dakdekkers. Het sportieve rechte model biedt veel bewegingsvrijheid. Robuuste, slijtvaste canvas-look met Teflon®- finish; water en vuil rolt er gewoon af. Twee grote vleugelzakken en duimstokzakjes aan beide kanten, achterzak met knoop. zakken voor kniebeschermers, gereedschaps- en pennenvakjes rechts. Deels elastische band met versterkte YKK-rits van metaalen twee knopen. Zwaar belaste details met kunstleer versterkt. Normale enkelwijdte, smalle pijp.


Materiaal: 65 polyester/35% katoen (ca. 295 g/m²).
Wasbaar bij 60 °C.


Meteen meebestellen!- Kniebeschermers


Teflon®-coating
Teflon-coating

Beschermt tegen vocht en vuil