Werkkleding

e.s. Trad. broek Cordura-Super m. stretch,sm. pijp

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

80,95 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 76,11

v.a. 10 stuks: 72,48

normaal
|
slank
|
gezet

42
44
46
48
50
52
54
56
58
60

Maat: Heren 42 | Dames 32
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 82488
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Volgt alle bewegingen – Cordura®*-verstevigingen!
Door stretch-materiaal past het robuuste Doppelpilot- weefsel zich als vanzelf en zonder te knellen aan de bewegingen tijdens het werk aan. De ergonomische pasvorm, gebaseerd op een modern jeansmodel en gecombineerd met versterkte afwerking van de zakken en de zakken voor kniebeschermers van zeer slijtvast CORDURA®, geven een comfortabele en tegelijkertijd duurzame mix. De bijpassende kniebeschermers zijn flexibel, vangen de belasting bij het knielen op en storen niet bij het lopen. Daarbij een geoptimaliseerde afwerking van de band met traditionele metalen ritsen en twee knopen aan de binnenkant. Twee vleugelzakken, twee duimstokzakjes, een achterzak met klep en knoop. Normale enkelwijdte, smalle pijp.


Materiaal: 98 % katoen / 2 % elasthan (ca. 375 g/m²).
Wasbaar bij 40 °C.


Meteen meebestellen!- Kniebeschermers

*Let op: CORDURA® is niet geschikt voor werken bij open vuur.