Menu Products

Weefsel-reparatieband, zilver

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

5,45 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 0,11/meter

v.a. 8 stuks: 5,07  | Basisprijs: 0,10/meter

v.a. 32 stuks: 4,59  | Basisprijs: 0,09/meter

38 mm
48mm
Uitvoering: 38 mm
Artikelnummer: 3918030
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Multifunctioneel polyethyleen gecoat weefselplakband, met extreem sterke lijmkracht. Ideaal voor het verlijmen van lastige ondergronden. Absoluut UV-bestendig.
Krátkodobě teplotně stálá do 90 °C.


Gebruik:
Voor het verlijmen van steen, gips, metselwerk en voor het repareren van leidingen, zeil etc.


Breedte: / Lengte:
38 mm / 50 m


Let op: onze gebruiksaanbevelingen zijn gebaseerd op praktijkervaring. Omdat de gebruiksvoorwaarden altijd verschillend zijn, raden wij aan, om de geschiktheid van het plakband op het werkstuk uit te proberen!