Menu Products

tesa-weefselband 4665, transparant

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

8,82 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 0,35/meter

v.a. 6 stuks: 8,22  | Basisprijs: 0,33/meter

v.a. 24 stuks: 7,61  | Basisprijs: 0,30/meter

v.a. 96 stuks: 7,01  | Basisprijs: 0,28/meter

Artikelnummer: 3946655
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Weefselband, bestaand uit een UV-behandelde polyethyleenfolie en een Zesh-polyethyleen/katoenweefsel met synthetisch rubber als lijmstof. Het plakband is speciaal geschikt voor langhoudende en transparante reparaties buiten.Waterdicht, UV-bestendig en kortstondig temperatuurbestendig tot 95 °C.


Breedte: 48 mm
Lengte: 25 m


Toepassingen: vrijwel onzichtbare reparaties buiten, plakken van folies, afdichten van ramen, afdichten van slangen en leidingen, langdurig verpakken van goederen buiten etc.Let op: onze gebruiksaanbevelingen zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Omdat de gebruiksomstandigheden altijd weer verschillen, raden wij aan de geschiktheid van het plakband eerst uit te proberen op het werkstuk!