Menu Products

Hip Bag e.s.motion ten

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

19,97 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
kleur: graniet
Artikelnummer: 6315776
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Of het nu gaat om gereedschap en belangrijke hulpmiddelen tijdens het werk of mobiele telefoon, sleutels en andere gebruiksvoorwerpen na het werk: Met de hip bag e.s.motion ten draag je het belangrijkste altijd veilig op je lichaam - en is daarbij ook nog een trendy accessoire!


  • coole heup- resp. buikzak in used look
  • verstelbare draagriem met klikgesp en kleurrijk contrasterende ritssluitingen
  • slimme indeling in drie ritszakken van verschillende afmetingen


Afmetingen (bxhxd): ca. 250 x 150 x 50 mm

Materiaal: 46 % katoen / 38 % elasto-multi-ester / 16 % polyamide (ca. 315 g/m²),
voering 100 % polyamide.
Wasbaar op 30 °C.


*Levering zonder inhoud

Ondanks handzaam formaat een klein ruimtewonder: Door de slimme opdeling van de zak in drie verschillende vakken, raakt er niets door elkaar, maar blijft precies daar, waar je het hebben wilt!