Bedrijfsuitrusting

Aluminium steel

prijzen incl. BTW
15,02 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 13,81

v.a. 20 stuks: 12,69

kleur: rood
Artikelnummer: 1808710
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Extra dikke, witte aluminium buis, Ø 25 mm, randdikte buis: 15 mm. Met schroefsteelhouder en ophangoog. Uiteinde van de steel en schroefverbinding gekleurd.
Hittebestendig tot 200 °C.


Lengte: 1450 mm


HACCP getest:
HACCP

Alle artikel, die zijn voorzien van dit merk, kunnen in het kader van uw HACCP-programma worden gebruikt – en zijn derhalve in overeenstemming met de wetgeving op het gebied van voedselhygiëne.

FEIBP - Getest en gecertificeerd door de Europese bond van borstel- en kwastenfabrikanten F.E.I.B.P.
FEIBP

Dit logo is een aanduiding voor professionele hygiënische artikel, die op grond van fabricage en materiaal geen bacteriën opnemen en bij normaal gebruik geen ruimten met levensmiddelen of andere gevoelige omgevingen verontreinigen.