Menu Products

e.s. Schuimpistool ultimate

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

39,81 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 2 stuks: 37,39

v.a. 6 stuks: 36,18

Artikelnummer: 5095113
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Extreem hoogwaardig, volledig gecoat metalen pistool met extra versterkte adaptervorm. De complete coating van het pistool garandeert moeiteloze reiniging en onderhoud en garandeert een lange levensduur. De niet hechtende kogel en 4-voudige soft-afdichtingen zorgen voor een uitstekend schuimpatroon. De grote stelschroef heeft een eind-stop-functie en is daardoor eenvoudig en nauwkeurig verstelbaar. De ergonomisch greep zorgt voor optimaal houvast.