engelbert strauss


NIEUWE WERKKLEDING VOOR POWERTEAMS - voorjaar/zomer 2018

engelbert strauss is de trendvoerende merkfabrikant voor beroepskleding en arbeidsveiligheid.

Voor onze klanten uit de nijverheid, industrie en dienstverlening ontwikkelen wij praktische producten voor het dagelijks werk. Met bijna dan 30.000 - continu beschikbare - producten bieden wij de meest uiteenlopende branches de mogelijkheid, naast speciaal afgestemde werkkleding, ook het belangrijke gereedschap en de toebehoren uit één bron te betrekken. Om altijd optimale en complete oplossingen voor het dagelijks werk te kunnen bieden, vertrouwen wij op het gebied van textiel, schoeisel en handschoenen op onze eigen ontwikkelingen.

Werkkleding
Function bodywarmer thermostretch e.s.motion 2020
Windbreaker e.s.motion 2020
Werkbroek e.s.motion 2020

Werkkleding

Kleding die beweegt en inspireert: dat is waar het merk e.s. voor staat.

Passend bij de populaire engelbert-strauss-collecties e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision, e.s. roughtough en e.s. dynashield bieden wij telkens weer innovatieve nieuwe artikelen en praktische accessoires aan om de uitstraling van de firma individueel aan te vullen en uit te breiden. Wij verkopen kledingsystemen, die voor ambachtslieden uit de meest uiteenlopende branches een persoonlijke eigen look mogelijk maken, ondanks een uniforme huisstijl. Wij ontwikkelen volgens het moduleprincipe seizoenshoogtepunten en trendgeoriënteerde producten om te combineren en te variëren.

Arbeidsveiligheid
Arbeidsveiligheid Adembeschermingsmasker AES22 FFP 2 NR D
Arbeidsveiligheid e.s. Veiligheidsbril Araki
Arbeidsveiligheid Handschoenen e.s.roughtough

Arbeidsveiligheid

engelbert strauss biedt voor de meest uiteenlopende branches een totaalpakket aan veiligheidsmiddelen en -producten aan, van industriële rubberhandschoenen tot ehbo-materialen. Vooral op het gebied van handschoenen zijn wij met ons eigen merk sterk vertegenwoordigd. Om de specifieke eigenschappen steeds op de verschillende eisen in het bedrijfsleven af te kunnen stemmen, ontwikkelen wij in de gebieden leer, winter, montage, textiel en latex eigen handschoenen voor optimaal gebruik. Adem-, gehoor-, val- en mondbescherming behoren net zo tot het engelbert-strauss-assortiment als wegwerpkleding en verbanddozen.

terug