Zingende zaagbladen, massief houtwerk, rondvliegende spaanders: het natuurlijke materiaal hout is altijd al geassocieerd met de nijverheid – en beleeft momenteel een renaissance! Voor iedereen die met hart en ziel ware meesterwerken uit hout maakt: deze shirts zijn alleen voor hen!

Het ongelooflijke presteren, van dag tot dag nieuwe uitdagingen aangaan, vaak blootgesteld aan extreme weersomstandigheden – het beroep van bouwvakker kan alleen worden uitgeoefend door degenen die uit het juiste hout zijn gesneden. Wie hiertoe behoren, verdienen de nieuwe missie-shirts, die laten zien, dat in deze job werkelijk alles mogelijk is.
Ze houden de boel draaiende, vinden oplossingen, waar anderen het af laten weten – de beroepsgroep van mecaniciens zorgt er dagelijks voor, dat het leven op rolletjes loopt. Deze vaardigheid vereist workwear die deze prestatie, die vaak niet van deze wereld lijkt te zijn, op waarde weet te schatten.
Fijn schilderwerk, interieurdesign of oppervlakbewerking – door individuele ideeën en uitvoeringen transformeren schilders elk interieur in iets unieks en geven ze mensen prachtige plekken, waarin ze zich prettig kunnen voelen. Shirts ter ere van deze helden hadden er dus al lang moeten zijn!
Een idyllisch oord, een harmonieus beeld te midden van de natuur en dit alles meestal gecreëerd vanuit het niets - elke dag het onmogelijke mogelijk maken: dat is tuin- en landschapsinrichting! Deze shirts en sweaters laten zien, dat deze beroepsgroep op zijn eigen manier nieuwe werelden creëert en elke dag weer onmogelijke missies kan volbrengen.
Landbouw is passie. Van veeleisende technologie tot kernachtige activiteiten in het open veld. Elke dag met de elementen werken – en soms ook er tegenin. Daarvoor zijn shirts nodig die laten zien dat buitengewone missies niet alleen in de ruimte plaatsvinden, maar ook op de velden van onze aarde.
Water is hun element – duiken in de meest uiteenlopend technologieën en elke dag bijna onoplosbare situaties oplossen: dat is het werk van installateurs, sanitairwerkers en loodgieters. Steeds hogerop gaat het vanaf nu in het nieuwe missie-shirt – want deze beroepsgroep zou zeker ook de druk in de ruimte kunnen weerstaan.

Terug naar de jaren '90 met work'n'play: echte legendes van de videogame-wereld krijgen de eer op de nieuwe shirts in coole retrokleuren! Want of het nu gaat om een gamer of een ambachtsman – hier komen de coolste eigenschappen samen en de outfit bereikt gegarandeerd het volgende (style-)level!

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking