Overalls


Werk overalls van engelbert strauss
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Overalls van engelbert strauss


Een overall wordt in veel werkgebieden gebruikt. Van de gebruikelijke garageoveralls tot wegwerpoveralls vindt u voor al uw behoeften het juiste product bij engelbert strauss. Ter bescherming van de eigen kleding wordt in veel banen een overall gebruikt. In de medische sector en in laboratoria kan dat een hygiënische wegwerpoverall zijn, die tegelijkertijd tegen virussen en bloed, olie en smeermiddelen of radioactieve deeltjes beschermt. Maar ook ter bescherming bij het werken met chemicaliën, door reddingswerkers, veterinaire diensten, landbouw, politie, brandweer, asbestverwijderaars, elektrotechnici worden speciale wegwerpoveralls gebruikt. De gewone overalls zijn het meest bekend uit de landbouw en de autowerkplaats. Ter bescherming van de eigen kleding en royaal uitgerust met zakken is de overall hier vrijwel onontbeerlijk.

Comfortabel overalls

Maar ook de tuinbroek is hier een gewild kledingstuk. Vooral in het warme jaargetijde stelt men het graag zonder de lange mouwen van de overall. Hetzij overall of tuinbroek: de royale uitrusting met zakken komt de drager van beide producten ten goede. engelbert strauss levert vele verschillende modellen voor individueel gebruik. Als slim idee worden ook overalls voor kinderen aangeboden in de online-shop. Met bijpassende jacks, petten, broeken en handschoenen breidt engelbert strauss het programma voor kinderen steeds verder uit. Ook rubberlaarzen in miniatuuruitvoering zijn in de rubriek werkschoenen te vinden. Zo vindt ook de kleinste ambachtsman de juiste outfit om in te spelen, te ravotten en te helpen – en daarnaast wordt door de overall ook nog de eigen kleding beschermd!

Meer over het onderwerp

terug