Oorbescherming voor professionals


Oorbescherming e.s. Gehoorbeschermers 1H
Oorbescherming e.s. Veiligheidshelmcombinatie voor de bosbouw
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
4780 VS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Oorbescherming op engelbert strauss


Met de oorbescherming van engelbert strauss bent u uitstekend toegerust voor uw specifieke toepassing. Van oordopjes tot gehoorbeschermers; hier vindt u een ruime keuze aan gehoorbeschermingsartikelen en toebehoren.

Ons gehoor is zeer gevoelig. Wanneer het eenmaal door lawaai is beschadigd, is deze beschadiging blijvend. Daarom is het zo belangrijk het gehoor te beschermen. Zodra het geluidsniveau permanent de 80 dB(A) overschrijdt, is de werkgever verplicht goede oorbescherming ter beschikking te stellen, vanaf 85 dB(A) moet gehoorbescherming worden gedragen (Geluidsrichtlijn 2003/10/EG). Belangrijk bij de keuze van middelen voor oorbescherming is, dat het geluidsniveau bij het beschermde oor maximaal 75-79 dB(A) bedraagt.

Een overzichtelijke weergave vindt u in de papieren catalogus en in de online-catalogus van engelbert strauss, met de gebruikstabellen voor de Optime-gehoorbescherming. Ingedeeld in de verschillende geluidsbelastingen wordt hier de geschikte oorbescherming voor de individuele behoeften aangegeven. Ter completering van de signaalkleding voor bijv. de wegenbouw levert engelbert strauss ook de bijpassende beschermingsmiddelen. Helmen, oorbescherming, handschoenen en nog veel meer behoren tot het uitgebreide programma. Daar komen nog eens meer dan 200 modellen veiligheidsschoenen voor de meest uiteenlopende werkgebieden bij. In één bestelling kunnen zo behalve de uniforme teamkleding tegelijkertijd de beschermingsmiddelen en de juiste gereedschappen worden besteld. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan bedrijfsbenodigdheden en kantoormateriaal aan.

Meer over het onderwerp

terug