Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

e.s. Verzinkborenset HSS ultimate

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

108,78 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 102,73

v.a. 6 stuks: 96,68

Artikelnummer: 5509730
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

De blanke, rechtssnijdende HSS conische verzinkboor volgens DIN 335Vorm C 90 met 3-kant-schacht (voor de toepassing in accu-boormachines) en 3 snijkanten, bekoort door optimale prestaties bij toepassingen in nagenoeg alle materialen. Hij creëert moeiteloos een optimaal verzinkpatroon en overtuigt met een ideale spaanafvoer. Extreem rustig lopend verricht de verzinkboor zijn werk 30% sneller dan conventionele verzinkboren, terwijl daarvoor aanzienlijk minder kracht nodig is. Met tot 60% hogere standtijden het ideale gereedschap voor professioneel gebruik.


Inhoud 6-delig in hoogwaardige kunststofbox:
Ø 6,3 - 8,3 - 10,4 - 12,4 - 16,5 - 20,5 mm


Made in Germany


e.s. HSS conische verzinkboor ultimate


Tot 60% hogere levensduur


Bekoort door optimale prestaties bij toepassingen in nagenoeg alle materialen. Hij creëert moeiteloos een optimaal verzinkpatroon en overtuigt met een ideale spaanafvoer. Extreem rustig lopend verricht de verzinkboor zijn werk 30% sneller dan conventionele verzinkboren en benodigd desondanks aanzienlijk minder kracht.

Industriële kwaliteit van Duits fabricaat


REVOLUTIONAIRE SPANWIJDTE- GEOMETRIE


Speciaal ontwikkelde spaanparameters, zoals spaanhoek, overgangsradius en de extra brede spaangroef zorgen voor een optimale spaan- en warmteafvoer en maken daardoor een zeer hoge slijtvastheid mogelijk. Bovendien gaat de nieuwe geometrie materiaallassen tegen en reduceert de neerwaartse krachten enorm.

GEOPTIMALISEERDE VARIABELE ACHTERSLIJPING


De speciaal ontwikkelde, variabel verlopende achterslijping zorgt voor een zeer rustig daalproces. Deze zorgt voor een optimale oppervlaktekwaliteit en garandeert daardoor de beste daalresultaten.

3-VLAKS SCHACHTVoorkomt doorglijden van de verzinkboor in de boorkop en maakt hem daarmee ook ideaal voor gebruik in handboormachines.