Menu Products

e.s. Verzinkborenset HSS classic

prijzen excl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 150,00 EUR (excl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 5,00 EUR (excl. BTW) respectievelijk 6,50 EUR (excl. BTW) bij een waarde van minder dan 50,00 EUR (excl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

54,90 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 51,90

v.a. 6 stuks: 49,90

Artikelnummer: 5509728
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

robuust, blanke, rechtssnijdende HSS conische verzinkboor volgens DIN 335 vorm C 90° met cilinderschacht en 3 snijkanten tot spoorvrij verzinken, en ontbramen van afgewerkte boringen. Maakt een gelijkmatige ronde en gladde verzinking in staal met een sterkte tot 800 N/mm² evenals in aluminium en non-ferrometalen. De verzinkboor bereikt de beste resultaten bij lage snelheid.


Inhoud 6-delig in hoogwaardige kunststofbox:
Ø 6,3 - 8,3 - 10,4 - 12,4 - 16,5 - 20,5 mm


Made in Germany